Női póló Tommy Hilfiger RN TEE SS LOGO kék

Női póló Tommy Hilfiger RN TEE SS LOGO kék
  • Női póló Tommy Hilfiger RN TEE SS LOGO kék
  • Női póló Tommy Hilfiger RN TEE SS LOGO kék
  • Női póló Tommy Hilfiger RN TEE SS LOGO kék
  • 12,768Ft Raktáron
  • Adó nélkül: 10,640Ft

TOMMY HILFIGER

Női pamut póló, nagy márkafelirattal ellátva kék színben. Minőségi organikus pamutból készült, hogy egész nap kényelmesen érezhesse magát benne.

Anyagösszetétel: 100% pamut

A márkáról

A Tommy Hilfiger egy amerikai divatmárka, amely női, férfi és gyermekruházaton kívül árul még parfümöket, sport kellékeket, ékszereket, karórákat és dizájn bútorokat is. Jelenleg a PVH Corp. céghez tartozik, amely a Calvin Klein, Van Heussen, IZOD és Arrow márkákat is képviseli.

A Tommy Hilfiger márka története egy férfiról szól, akinek a kedvezőtlen körülmények ellenére is sikerült megszilárdítania a pozícióját a konkurenciával teli környezetben, köszönhetően akaraterejének és céltudatosságának. Tommy Hilfiger az Amerikai Egyesült Államok New York államában született. Apja ékszerész volt, anyja pedig ápolónő. A továbbtanulás helyett az üzletet választotta. 18 évesen, szinte pénz nélkül, létrehozta a saját vállalkozását. Először is New Yorkba ment, ahol farmernadrágokat vásárolt, otthon kicsit átalakította, majd eladta őket. 25 éves korában állásajánlatot kapott a Calvin Klein kreatív asszisztenseként, amit elutasított annak ellenére is, hogy gyakorlatilag semmilyen bevétellel nem rendelkezett. Helyette megalapította saját cégét, a Tommy Hilfiger Corporationt. Mindez 1985-ben történt. A következő évek nagyon sikeresek voltak számára, 10 évvel a megalapítást követően már dollármilliók forogtak a cégben és több ezer alkalmazottal rendelkezett.

Szállítás és fizetés

  Magyar posta - 1150Ft| Csomagküldő - 930Ft | Futár DPD - 1150Ft
  Szállítás 15 000 Ft felett ingyenes.
  Szállítás 1-3 munkanapon belül
  Utánvéttel vagy kártyás fizetés
  A termék kézbesítéstől számított 42 munkanapon belül visszaküldhető.
  Megbizható eladó. Több mint 20.000 sikeres megrendelés.

Ingek
méret XS -Xsmall
méret SM-small
méret MD-medium
méret LG-large
Szex Dámske
Szín kék

Visszajelzés írás

Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
    Rossz           Jó
Címkék:
Különleges ajánlatok a postafiókjába

Hírlevél

Ha tetszik a szortimentünk, kérjük, iratkozzon fell a hírlevelünkre. Emaileket küldünk, ha valami érdekes vagy új árú érkezik.
A vevők különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!