Áru reklamálása

magnifier

Áru reklamálása

A garanciaidő legalább 24 hónap. A garancia csak a wantee.hu-n megvásárolt és kifizetett árukra vonatkozik.

A jótállási idő a vevő áruátvételétől kezdődik. A vevő köteles a reklamációt indokolatlan késedelem nélkül alkalmazni, és az árukat, amelyeken hibát találtak tovább nem használni.
 
A garancia csak azokra az árukra vonatkozik, amelyek a gyártó, a szállító vagy az eladó által okozott hibákat mutatják. A vevő köteles az áru átvételekor az árut megvizsgálni. Az ügyfélnek jogában áll, hogy a garanciaidőn belül ingyenesen eltávolítsák esetleges hibákat és vissza kapja áruját. A panaszkezelési eljárás azon a napon kezdődik, amikor megkapjuk a kitöltött űrlapot a reklamációrol és a beérkezett áru átvétele megtörténik.
 
A reklamáció lépései:
1. A reklamálas igényléséhez ki kell töltenie ezt a űrlapot, amelyet itt töltheti ki.
2. Miután kitöltöte, tájékoztatni fogjuk a következő lépésről.
3. Küldje el az árut erre a címre (ne küldje utánvéttelre!):
191tech s.r.o.
Strojárenská 1
040 01 Košice
4. Miután megkaptuk a reklamációt és az árut, értesítést küldünk Önnek az átvételről.
5. A rekláció nem tarthat több mint 30 napon keresztül. A reklamációkat azonnal kezeljük.
6. Eltávolítható hiba esetén új vagy megjavított áru benyújtásával fejezük be a reklamációt.
7. Visszatéríthetetlen hiba esetén a reklamáció megszűnik az áru vételárának visszatérítésével, áru cseréjével más funkcionálisan azonos vagy jobb műszaki paraméterekre, vagy a vevő árának ésszerű árengedményének megfizetésével.
 
Áruk visszaküldése és cseréje
Az interneten vagy postai úton történő áruk értékesítése esetén a fogyasztónak joga van visszavonni a vásárlási szerződést bármilyen okból történő kivonását az áruk átvételétől számított 14 munkanapon belül  (alkotmány § 12 rész 1 törvény száma 10/2014 a fogyasztó védelméről távollevők között kötött szerződésen vagy az eladó telephelyén kívül kötött szerződésen alapuló áru értékesítése vagy szolgáltatás nyújtása esetén).
 
Probléma nélkül kicseréljük a méretet. Fontos, hogy az árukat eljuttasak hozzánk kevesebb mint 42 munkanapon belül. Az árukat nem szabad használni, tönkre tenni, teljesnek kell lennie, és a vételt a számla felmutatásával kell bizonyítani.
 
Az árut erre a címre kell kézbesíteni
            191tech s.r.o.
Strojárenská 1
040 01 Košice
 
Miután az árut visszaküldték a kézbesítésre, legkésőbb 15 munkanapon belül visszaküldjük a pénzt a reklamáció levélben felsorolt számlára. Ezt a határidőt a törvény határozza meg. A pénzt általában 7 munkanapon belül visszaadjuk. Ha késik, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy meg tudjuk oldani.

 

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments