Férfi zoknik

Férfi zoknik

Minőségi zoknik férfiaknak. Elkészítettük Önnönek a tökéletes ajánlatot, amely magában foglalja mindazt, amit keres. Több száz fajta és színü darabokat találhat meg kínálatunkban. Egyszínű, sokszínű, vidám, mintás és sok más vár rád! Szlovák, cseh és sok más európai és világ hírü markákat szállítunk.


Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Zoknik orvosok, gyógyszerészek, ápolók, medikusok és egyéb egészségügyi szakemberek számára! Mindazoknak, akik az egészségünkért felelnek és életeket mentenek! Szívvel, vesével, fonendoszkóppal, injekciókkal és tablettákkal mintázott zoknik. Minőségi anyagokból készültek mind a hölgyek, mind az urak..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

A Wantee márka új zoknikat hozott - ezeknél nem talál szebbeket.  A pandákat mindenki szereti, vidámak és kedvesek. Mind a hölgyek, mind az urak számára tökéletesek. A pandák csodálatos ábrázolása garantálja a jó hangulatot. Gazdagítsa meg a ruházatát ezekkel az egyedülálló és vidám zoknik..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Atléta zoknik, sportolók számára  "NEVER GIVE UP" felirattal,  gyönyörű színkombinációban.  Tartalmazzák az összes alapvető felszerelést, amelyek általában szükséges a sportoláshoz - torna, atlétika, fitnesz, crossfit vagy egyéb sport. A felszerelések a következők - súlyzók, ugrálóköt..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Zoknik a borok kedvelőinek, piros és fekete színkombinációban Stílusos kiegészítő minden borász és azok számára, akik szeretnek élni és kedvelik a jó hangulatot. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek, kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és se..

 

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Stílusos, őrült, piros férfizoknik, szexi női alakokkal.  Elsősorban férfiaknak készültek. Öltönyhöz is alkalmasak. Minőségi anyagokból készültek, amelyeknek köszönhetően garantáltan kényelmesek. Olyan férfiaknak ajánlottak, akik díjazzák az eredetiséget. Anyagösszetétel: 77..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Aranyos, színes, báránykás zoknik, napközben és alváshoz is.Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, nem szorít..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Egzotikus zoknik ananásszal és dinnyével, szokatlan kombinációban, sárga, piros színben. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, n..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Vidám zoknik egyszarvú motívummal, gyönyörű sárga színű, kék részletekkel. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják a ruházatát.Szövetösszeté..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Focis zoknik, futballpálya és zöld színekben minden igazi futball rajongó számára.Ezek a focis zoknik is uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek.Szövetösszetétel:..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Sötétkék jégkorongos zoknik, minden igazi jégkorong rajongó számára. Még ezek a jégkorongos zoknik is uniszexek, különböző méretekben hölgyek és az urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek.Szövetösszet..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Piros, fekete zoknik, kávé mintával a finom ital minden rajongójának. Egy ellenállhatatlan aróma amely mindent beillatoz az ízletes ízével - a világ egyik legkedveltebb italává teszi a kávét.Tudtad, hogy a kávébab-ot egy kecske pásztort Etiópiában a 9. században fedezte fel, amikor észrevette, ..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Aranyos zoknik koalávalÉlvezze az igazi kényelmet, egyedülálló és vidám tervezéssel ellátva. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt.  Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kény..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Zoknik a könyvek szerelmeseinek, szenvedélyes olvasóknak, vidám mintákkal, gyönyörű kék-lila színkombinációval. Mindegyik zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Nagyszerűen fogja magát bennük érezni. Illenek a farmerhez, de az elegáns nadrágokhoz is. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Fekete zoknik, zöld részletekkel és aranyos lajhárokkal. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek: s..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

A színes zoknik szerelmeseinek - a banán és a majmok vidám kombinációja Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. A kék és a sárga tökéletes kombinációja nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

A nyuszi és kedvenc finomsága, a répa vidám kombinációja. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Színes zoknik a mindennapokra. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Sárga-fekete pamutzoknik minden sörkedvelőnek és azoknak, akik szeretik a vidám kiegészítőket. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek, még az öltönyhöz is.Összet..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Színes, kutyusokkal és csontokkal díszített zoknik kutyakedvelők számáraUniszexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni különböző színű és mintájú, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, k..

 

1,217Ft Adó nélkül: 1,014Ft

Piros zoknik kis piros szivecskékkel férfiak számára. A szerelmes témájú zoknik jól néznek ki, kényelmesek és tökéletesen illeszkednek a lábához. Otthonra, munkába vagy akár az öltönyhöz is viselheti őket.Szövetösszetétel: 61% pamut, 27% poliamid, 3% elasztán, 9% polipropilénSzín: piros..

 

1,217Ft Adó nélkül: 1,014Ft

Fekete zoknik, kis piros szívekkel, férfiak számára. Elasztikus zoknik Valentin motívummal kényelmes, rugalmas textilböl, amely hosszabb élettartammal és jobb tapadással rendelkezik a lábon. Otthon, munkában vagy akár az öltönyhöz is viselheti őket.Szövetösszetétel: 61% pamut, 27% poliamid, 3% elasz..

 

Wola

rating

1,120Ft Adó nélkül: 933Ft

Őrült zokni "no signal"mintával Ez a termék főleg úriembereknek készült, akik szeretik az kihívó és vicces kiegészítőket. Ezekben a zoknikban az a feladatuk, hogy "kikapcsolódjanak" és pihenjenek. Minőségi anyagokból készültek, amelyek kényelmes viseletet biztosít.Szövetösszetétel: 78% pamut, 18% po..

 

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Stílusos férfi zoknik, érdekes kártyás és póker mintával. Minőségi anyagokból készültek, amelykben kényelmesen érzik majd magukat. Alkalmasak a mindennapi viseletre és a eredeti férfiak számára.Összetétel: 83% pamut, 15% poliamid, 2% elasztánSzínek: zöld, piros, fekete, fehér..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Pamutzokni, zöld színben, pöttyökkel és decens csíkokkal, amelyek mindenkit megörvendeztet, aki kedveli a minőségi zoknikat. Megfelel uraknak és hölgyeknek egyaránt.  Anyagösszetétel: 83% pamut, 15% poliamid, 2% elasztán Szin: zöld, sötétzöld Szlovák termék..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Elegáns pöttyös zoknik úriembereknek. Érdekes mindennapi kiegészítő, lágy fehér pöttyökkel, bordó- piros háttéren. Viselheted őket öltönyhöz is és mindeközben még stílusos is maradsz. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják a ruházatodat.S..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Elegáns, pöttyös sötétkék zokni. Úriemberek számára készültek. Sötétkék elegancia, kis fehér pöttyökkel - nem hiányozhat egyetlen úriember szekrényéből sem. Tökéletesen illik farmernadrághoz és öltönyhöz is egyaránt. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és gara..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Piros, pontozott zokni alkalmas formális eseményekre és partikra is. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Viselheted őket öltönyhöz is, és mindeközben még stílusos is maradsz. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem n..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Sárga, pontozott zokni alkalmas formális eseményekre és partikra is. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Viselheted őket öltönyhöz is, és mindeközben még stílusos is maradsz. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobja a ruházat..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Elegáns, pöttyös zoknik úriembereknek. Érdekes mindennapi kiegészítő, kék pontokkal, világoskék háttéren. Viselheted őket öltönyhöz is és mindeközben még stílusos is maradsz. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Zoknik az egzotikus gyümölcsök és a jókedv kedvelőinek Stílusos rózsaszín zoknik, sárga banánokkal. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Garantáltan feldobják a ruházatát! Kiváló minőségű pamutból készültek..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Aranyos fehér zoknik piros és rózsaszín szívecskékkel Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Ideálisak mindennapi viseletre. Szlovákiában készülnek elsőosztályú fésült pamutból, kényelmesek, nem szorítanak.Anyagosszetétel: 80 % pamut, 10 % poliamid, 8 % polipropilén 2 % el..

 

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Pamut, fekete zoknik, galaxis mintával - pont olyan, amilyet szeretne.  Elsősorban férfiaknak készültek. Akár öltönyhöz is alkalmasak. Nagyon elasztikusak és kényelmesek, sehol sem szorítanak. Anyagösszetétel: 80 % pamut, 13 % poliamid, 5 % polipropilén, 2 % elasztánSzín: fekete, színes mi..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Színes zokni űrlényekkel, akik a zoknik egy új szintjére teleportálnakStílusos zoknik mindenki számára, aki szereti az őrült kiegészítőket. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Színes, stílusos zoknik szlovák márkatól Foxysoxy. Aranyos sárga színű kis csibe, piros háttérel és fekete díszekkel. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetéte..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Színes, stílusos zoknik szlovák márkatól Foxysoxy. Aranyos sárga színű kis csibe, zöld háttérel és fekete díszekkel. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 80% pamu..

 

Foxysoxy

rating

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Zoknik különböző vidám kávé mintákkal, mint a kávébab, kávéscsészék, cappuccino és hasonlók, a kávé szerelmeseinek.Hölgyek és urak számára az egyedülálló szlovák márkatól Foxysoxy. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Illeszkednek a farmerhez, de az e..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Különböző színű mintákkal és majmokkal lévő zoknik, a szlovák Foxysoxy cégtől. Alkalmasak a mindennapi viseletre, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak.Összetétel: 50% pamut, 45% polipropilén, 5% elasztánSzínek: nar..

 
Zoknik Hesty Socks Ámor
-28%

1,917Ft1,382Ft Adó nélkül: 1,152Ft

Fekete színű zoknik, Ámor íjával és nyilával, ami szíven talál. És talán egy elkóborolt spermiumot is megtalálható rajtuk. All you need is love! A zoknik uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényel..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Kék-sárga stílusos zoknik, Szlovákiában készültek. Azt mondják, hogy a bagoly a bölcsesség szimbóluma. Ez a bagoly lenyűgözi a megjelenését és garantálja a kényelmet. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek és sehol..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Színes zoknik a film, sorozatok és a mozi szerelmeseinek. Ezekkel a popcorn-os zoknikkal élvezheti a filmjéit. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetö..

 
Zoknik Hesty Socks Galamb
-28%

Hesty Socks

rating

1,917Ft1,382Ft Adó nélkül: 1,152Ft

Szerelmes zoknik, gyönyörű, rózsaszín galambokkal és a szívekkel. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elaszt..

 

1,567Ft Adó nélkül: 1,306Ft

Lila zoknik nagy, türkizkék pöttyökkel. Elegáns és játékos uniszex zoknik, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek: kék, türkizSzl..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Fekete pamut zokni rózsaszín részletekkel, macskák és más állatok szerelmeseinek. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% polia..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Népi madár zoknik, tele folklórral, hagyományokkal és gyönyörű mintákkalEzek a népi zoknik unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt.  Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 90% ..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Népi virág zoknik tele folklórral, hagyományokkal és szép mintákkalEzek a népi zoknik unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt.Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobja a ruházatát. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 90% ..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

A pizza az egyik legnépszerűbb étel a világon. A kék-piros, felemás zoknik mintázatában biztosan nem fog csalódni. Élvezze a stílusos, őrült zoknikat a Hesty socks-tól. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Fekete zoknik, nagy színes pontokkal, hivatalos rendezvényekre, a mindennapokra és partikra is. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Minden alkalomhoz pászolnak, még az öltönyhöz is. A pontok mindig in. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból,..

Nincs raktáron  

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Zoknik az űr, a technológia és a sci-fi szerelmeseinek Uniszex zoknik, alkalmasak a mindennapi viseletre, munkába vagy iskolába. Kiváló minőségű, fésült pamutból készültek, amelyekkel felvehetik az űrbeli stílust. Szövet összetétele: 85% pamut, 8% poliamid, polipropilén 4%, 3% elasztá..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Sárga-piros zoknik aranyos sündisznóval és tele finomságokkal. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% e..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Vidám csíkos zoknik tengeri színekben. A sötétkék, vörös és fehér színek kombinációjaban soha sem csalódhatunk. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Kiváló minőségű fésült pamutból, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobja a ruházatát.Összetétel: 90% pamut,..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Vidám zoknik aranyos maci motívumokkal, méhekkel és mézzel kombinálva, bordó és sötétkék színekben. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Egyetlen szekrényből sem hiányozhat ez a gyönyörű kombináció. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, k..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Kék színű zoknik, a pöttyök mindig menők. Uniszexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Szövetösszetétel: 80% pamut, 10% pol..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Szerelmes zoknik, sötétsárga színbe, szlovák márkatól elefánt szimbólumokkal. Tökéletesek ajandék szeretteinek. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Ös..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Szerelmes zoknik, zöld színbe, szlovák márkatól elefánt szimbólumokkal. Tökéletesek ajandék szeretteinek. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolna..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Szerelmes, színes és aranyos kutyák várják tulajdonosukat. Tökéletesek ajandék szerettei számára. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Alkalmasak a mindennapi viseletre.Összetétel: 80%..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Szerelmes, színes és aranyos kutyusok gazdira várnak Tökéletesek ajándék szerettei számára. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek, kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Alkalmasak mindennapi viseletre.Összetétel: 8..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Vidám zoknik, majom és szív motívummokkal. Ön majd biztosan kiemelkedik bennük. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 80% pamut, 15% poliam..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Kiváló minőségű, pamut, kék pontozott zoknik, alkalmas a férfi vagy a női lábakra. Sötétkék pontozott tetejük van, decens csíkokkal folytatódnak, majd egy világos kék részel fejeződnek be.A pamut a legfőbb természetes textil nyersanyag, amelyre jellemző a textiltermékek gyártásához való felhasználás..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

A pontozott zoknikba semmilyen hölgy vagy férfi láb nem csalódik. A teteje pontozott, finom csíkokkal, és sötétvörös lábujjával befejezet. A pamut a főbb természetes textil nyersanyag, amelyre jellemző, hogy a textiltermékek gyártásához való felhasználás ideális összefoglalása. Jellemzője a megfelel..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Pamut és elegáns, pontozott sárga zoknik csíkokkal díszített. Minden nő és férfi lábához illeszkednek. Sárga a nap, a strand és az öröm színe. Pamut a főbb természetes textil nyersanyag, amelyre jellemző, hogy a textiltermékek gyártásához való felhasználás ideális összefoglalása. Jellemzője a megfel..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos sportos zoknik. Alkalmasak a mindennapi viseletre, minden időben. Nagy arányban gyapotot tartalmaznak, ami még a szélsőséges tevékenységek, a melegség, a sportcipők kényelmét és a bőrt illetően is jó nedvszívó képességet biztosít. A meghosszabbított élettartamot a megerősített ..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Fekete-piros, stílusos sportos zoknik. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Nagy arányban lévő gyapot, ami kiváló abszorpciós képességet biztosít a szélsőséges tevékenységekben, a melegségben, a sportcipők kényelmében és a bőrhez is viszonyítva. A meghosszabbított élettartamot a megerősített sarok és ..

 

1,121Ft Adó nélkül: 934Ft

Minőségi pamutzoknik terepmintával. Elsősorban férfiaknak készültek, de természetesen a nők is viselhetik őket. A  katonai stílus nagyon népszerűvé vált, akár nadrág, póló, vagy zokni formájában. Akárhogy is, a terepmintás zoknikkal biztosan nem lép mellé! Összetétel: 87% pamut, 11% po..

 

1,344Ft Adó nélkül: 1,120Ft

A Cheese zoknik  azoknak az embereknek készültek akik mindig különlegesek akarnak maradni. Elsősorban férfiaknak készűltek. Kiváló minőségű fésült pamutból, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobja a ruházatát.Összetétel: 78% pamut, 18% poliamid, 2% elasztán, 2% polipropilénSzínek:..

 

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Narancs, férfi zoknik chili mintával, a fűszeres dolgok szerelmeseinek. Minőségi anyagokból készültek, amelyekben majd kényelmesen érzik magukat. Alkalmasak mindennapi viseletre és főleg az eredetiség kedvelői számára.Szövetösszetétel: 78% pamut, 10% poliamid, 10% polipropilén, 2% elasztánSzínek: na..

 

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Fekete, elegáns zoknik dollárjelekkel. Elsősorban férfiaknak készültek. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kényelmesek, nyúlékonyak, kellemes tapintásúak és sehol sem szorítanak. Szövetösszetétel: 85% pamut, 10% poliamid, 3% polipropilén, 2% elasztánSzínek: fekete, zöld..

 

9,212Ft Adó nélkül: 7,677Ft

..

 

9,212Ft Adó nélkül: 7,677Ft

Férfi fehér bokazokni Under Armour márkájú zokni, közepes vastagságú anyaggal. Ideális átmeneti időszakra. Kiválóan elvezetik az izzadságot. Stratégiailag elhelyezett vastagabb varrással a sarkaknál és a lábujjaknál. A csomagolás 3 párt tartalmaz. Kínált méret..

 

9,212Ft Adó nélkül: 7,677Ft

Magas szárú fehér férfizokni Az ArmourBlock® Anti Odor technológia megelőzi a kellemetlen szagokat okozó baktériumok keletkezését. A Moisture Transport Systém kiválóan elvezeti az izzadságot és szárazon tartja lábát. Nagyon kellemes anyag. Egy csomagolásban 3 pár zokni talál..

 

9,212Ft Adó nélkül: 7,677Ft

Férfi zokni Under Armour Undeniable magas szárú fehérAz ArmourBlock® Anti Odor technológia megelőzi a kellemetlen szagokat okozó baktériumok keletkezését. A Moisture Transport Systém kiválóan elvezeti az izzadságot és szárazon tartja lábát. Nagyon kellemes anyag. Egy csomagolásba..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Vidám narancssárga zoknik biciklikkel, a biciklizés kedvelőinek Uraknak és hölgyeknek egyaránt az egyedülálló szlovák Foxysoxy márkától. Az első, nagy elülső kerekű biciklik különleges mintájával. Főleg azoknak készültek, akik szeretik a bicikliket, a sportot és az örült stílusú öltözködést és ezt m..

 

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Sárga férfi zokni, dobókocka mintázattalÉrdekes mintázat a társas- és hazárdjátékok kedvelőinek. Olyan minőségi anyagokból készültek, amelyeknek köszönhetően a viselőik kényelmesen érezhetik magukat. Alkalmasak mindennapi viseletre és az olyan férfiaknak, akik kedvelik az eredetiséget. Anyagöss..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Vidám zöld zoknik biciklikkel, a biciklizés kedvelőinekUraknak és hölgyeknek egyaránt az egyedülálló, szlovák Foxysoxy márkától. Az első, nagy elülső kerekű biciklik különleges mintájával. Főleg azoknak készültek, akik szeretik a bicikliket, a sportot és az örült stílusú öltözködést és ezt..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Mindegyik másAzért eredetiek, mert egyik zokni tigris fejet visel, a másik pedig szőrmét. Bennük egyértelműen kitűnnek, és ugyanakkor újjáélesztik a szekrényüket. Nagyon kényelmesek és sehol sem nyomnak. Minőségi anyagokból készültek, színes és divatos mintákkal, különösen azok számára, akik szereti..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Vidám kis kacsa zoknik, minden színes zokni szeretőinek.Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek: sö..

Nincs raktáron  
Zoknik Walker's Dot Blue Heart
-19%

1,920Ft1,567Ft Adó nélkül: 1,306Ft

Minőségi, kellemes tapintású zoknik a mindennapi viseletre, munkába és szabadidőre. Aloe Vera kezeléssel rendelkezik a lágyulás és az antibakteriális hatás érdekében. Alkalmas nők és férfiak számára is. Nagyon kényelmesek, illeszkednek a lábhoz, a poliamid növeli a zokni tartósságát és meghosszabbít..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos sportos zokni pöttyökkel. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Nagy arányban gyapotot tartalmaznak, ami még a szélsőséges tevékenységek, a melegség, a sportcipők kényelmét és a bőrt illetően is jó nedvszívó képességet biztosít. A meghosszabbított élettartamot a megerősített sarok és a..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos, sport zoknik pöttyökkel. Alkalmasak a mindennapi viseletre. A meghosszabbított élettartamot a megerősített sarok és lábujj garantálja. Szövetösszetétel nagy arányban a pamut, ami még a szélsőséges tevékenységekben, melegben, kényelemben is jó abszorpciós képességet biztosít mind a ..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Csíkos, sárga-barna uniszex zoknik, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják a ruházatát.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek: barna, sárga, f..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Aranyos fehér zoknik kék szívecskékkel. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak.Szövetösszetétel: 80% pamut, 10% poliamid, 8% polipropilén 2% elasztá..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Őrült zoknik trópusi mintákkal. Érdekes fehér zoknik, amelyeken gyönyörűen kitűnnek a trópusi fák világos- és sötétzöld levelei. Egyaránt alkalmasak otthoni és utcai viseletre is. Kombinálhatja őket sötét nadrágokkal és sportos-elegáns cipőkkel. Kiváló minőségű pamutból készültek és ennek köszö..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Őrült pöttyös piros-türkiz zoknik formális rendezvényekre és őrült bulikra is. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Nagyszerű kiegészítő az öltönyhöz. A pöttyök mindig menők lesznek. Ideálisak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pam..

 
Zoknik Walker's fekete Diagram
-19%

1,920Ft1,567Ft Adó nélkül: 1,306Ft

Fekete zoknik elegáns, piros mintával. Az exkluzív antibakteriális kollekció kényelmes szegélyt és láncolt spicet tartalmaz. A lábujjzárást úgy dolgozzák fel, hogy kényelmes legyen, és ne nyomja az ujjait. A lábujjak összeillesztése nagyon lapos varratot hoz létre, amely hozzájárul a 100% minőséghez..

 
Zoknik Walker's kék Diagram
-19%

1,920Ft1,567Ft Adó nélkül: 1,306Ft

Az exkluzív Walker's Rainbow zoknik antibakteriális kivitelben kényelmes viseletet garantál. A lábujjzárást úgy dolgozzák fel, hogy kényelmes legyen, és ne nyomja az ujjait. A lábujjak összeillesztése nagyon lapos varratot hoz létre, amelyen a fekvő szemek összekapcsolódnak.Szövetösszetétel: 83% pam..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Pontozott fekete-fehér zoknik piros végekkel. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Nagyszerű kiegészítő öltönyhöz vagy farmerhez. A pontok mindig IN lesznek. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan f..

Nincs raktáron  

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Sötétkék zoknik nagy sárga pöttyökkel, alkalmasak a hivatalos eseményekre, a mindennapokra és a bulikba is. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Nagyszerű kiegészítő öltönyhöz vagy farmerhez. A pontok mindig IN lesznek. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Fekete zoknik nagy piros pöttyökkel.A pontokból sosem elég. Minden alkalomhoz pászolnak. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minoségu pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Eredeti zoknik az egyedülálló, szlovák Foxysoxy márkától. Garantáltan feldobják a ruhatárát. Nagyon kényelmesek, sehol sem szorítanak. Minőségi anyagokból készültek, vidám mintákkal azoknak, akik szeretik az eredetiséget és az aranyos mintákat. Piros színűek, amivel kitűnhet a tömegből. Szoveto..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Extravagáns darab, a legkitűnőbb a Saso modellek közül. Világítani fog a cipőjében. Kényelmes, érintésre és viseletre is kellemes. Szívesen választják férfiak és nők is egyaránt.  A pamut a legfőbb természetes textil-alapanyag, mivel jellemző tulajdonságai a megfelelő szilárdság,&n..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Eredeti zoknik földönkívüliekkel. Hagyja magát, elvarázsolni az űr jó hangulatába, egy vidám földönkívülivel. Urak és hölgyek számára. Nagyon kényelmesek és sehol sem nyomják. Minőségi anyagokból készültek, amelyek divatos mintázattal rendelkeznek azok számára, akik szeretik az eredeti, nem hagyomán..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Vidám zoknik hölgyek és urak számára egyaránt az egyedülálló, szlovák Foxysoxy márkától. Minden szekrényben ott a helyük. Nagyon kényelmesek, vidám tacskó motívummal, gyönyörű türkizkék színnel. Minőségi anyagokból készültek, színes és divatos mintákkal, különösen azok számára, akik szeretik az ered..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Tapasztalja meg a karácsonyi ajándékokat a kellemes karácsonyi zoknikban. Zoknik a legnépszerűbb karácsonyi maszkkal. Színesek, stílusosak, mindenkinek aki szereti a jó hangulatot és szeret mulatni. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minő..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Boldog, színes zoknik őrült színekben. Sárga, türkizkék és a rózsaszín őrült kombinációja. Ezekben a zoknikban biztosan kiemélkedik a többieket között. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmese..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Közkedvelt kockás zokni, kék és szürke színben. Stílusos darab, amellyel nem léphet mellé, akár nőről vagy férfiról van szó. Univerzálisságának köszönhetően ajándéknak is kiváló. Kényelmes szegélyük van, amely tökéletesen illeszkedik a lábhoz. Kényelmes és kellemes tapintású..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Piros zokni, aranyos bagolykákkalMinőségi, pamutból készült és nagyon kényelmes. A piros szín és a szép minták soha nem okoznak csalódást. Kiválóan illeszkedik a lábhoz, sehol sem szorít, viselés közben szinte nem is érezni.  Anyagosszetétel: 75% pamut, 22% poliamid, 3% elasztán Szí..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Vidám zoknik, aranyos kis baglyokkal. Mindenkit megörvendeztetnek és mosolyt csalnak az arcokra. Pamut a legfontosabb természetes textil-nyersanyag, amely ideális tulajdonságokkal rendelkezik a textiltermékek gyártásához való felhasználásra. Jellemzője a megfelelő szilárdság, rugalmas..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Vidám zoknik, aranyos kis baglyokkal díszítve. Minőségi és kényelmes zoknik, vonzó zöld színben. A pamut a legfontosabb természetes textil-nyersanyag, ideális tulajdonságokkal rendelkezik a textiltermékek gyártásához. Jellemzője a megfelelő szilárdság, rugalmasság, hajlékonyság, jó hőszigetelő tulaj..

 

896Ft Adó nélkül: 747Ft

Hupoj antibakteriális férfi zokni aktív ezüsttel, sötétkék Engedje át magát a kényelem és a frissesség érzésének. Finom, elasztikus zokni, aktív ezüst-ionokkal. A megerősített sarok- és lábujjrészek kiváló védelmet biztosítanak. Az ezüst-ionokkal kezelt pamut az antibakteriális tulajd..

 

768Ft Adó nélkül: 640Ft

Egyszínű, eredeti zokni. Elsősorban férfiaknak készültek, így illeszkednek a szélesebb lábakhoz is, de hölgyeknek is tökéletesek. Kényelmesek és egyben elasztikusak is. Sehol sem szorítanak. Összetétel: 87% pamut, 11% poliamid, 2% elasztánSzínek: kék, türkiz..

 

768Ft Adó nélkül: 640Ft

Minőségi, pamutból készült, egyszínű zokni Férfiaknak készültek, de a hölgyek is kényelmesen érezhetik magukat bennük. Kényelmesek, elasztikusak jól illeszkednek a lábhoz és egyáltalán nem nyomnak. Alkalmasak öltönyhöz is. Bambuszrostot is tartalmaznak.Összetétel: 87% pamut, 11% poliamid, 2% el..

 

Wola

rating

768Ft Adó nélkül: 640Ft

Eredeti és egyszínű narancssárga zokni. Elsősorban férfiaknak készültek, így a szélesebb lábra is illeszkednek, de a hölgyek is jól érzik bennük magukat. Kényelmes és ugyanakkor rugalmasak, jól viselhetőek, és sehol sem nyomnak. Bambusz rostot is tartalmaznak.Összetétel: 87% pamut, 11% poliamid, 2% ..

Nincs raktáron  
1 az 100 a 104 (2 Oldal)
Különleges ajánlatok a postafiókjába

Hírlevér

Ha tetszik a szortimentünk, kérjük, jelentkezzen be hírlever-ünkbe. Email-eket küldünk, ha valami érdekes vagy új árú érkezik. A vevők különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!