Mismatched zoknik | Mindegyik más

Mismatched zoknik | Mindegyik más

Két különböző zokni, amelyek egymáshoz tartoznak, kiegészülnek, és mindegyiknek saját stílusa van. Tökéletes választás férfiak és egyaránt nőknek számára is! Biztosak lehetnek benne hogy termékünk megvásarlásával nem követ el hibát!Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Minőségi, női pamutzoknik egy csajos este motívumaivalA Wantee márka egyedi dizájnú női zoknikkal rukkolt elő. A zoknikon megtalálható minden, amit a nők kedvelnek. A finom színek divatos, gyengéd, nőies megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Nem csak egyedülállóak, hanem nag..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Zoknik orvosok, gyógyszerészek, ápolók, medikusok és egyéb egészségügyi szakemberek számára! Mindazoknak, akik az egészségünkért felelnek és életeket mentenek! Szívvel, vesével, fonendoszkóppal, injekciókkal és tablettákkal mintázott zoknik. Minőségi anyagokból készültek mind a hölgyek, mind az urak..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

A Wantee márka új zoknikat hozott - ezeknél nem talál szebbeket.  A pandákat mindenki szereti, vidámak és kedvesek. Mind a hölgyek, mind az urak számára tökéletesek. A pandák csodálatos ábrázolása garantálja a jó hangulatot. Gazdagítsa meg a ruházatát ezekkel az egyedülálló és vidám zoknik..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Atléta zoknik, sportolók számára  "NEVER GIVE UP" felirattal,  gyönyörű színkombinációban.  Tartalmazzák az összes alapvető felszerelést, amelyek általában szükséges a sportoláshoz - torna, atlétika, fitnesz, crossfit vagy egyéb sport. A felszerelések a következők - súlyzók, ugrálóköt..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Aranyos, színes, báránykás zoknik, napközben és alváshoz is.Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, nem szorít..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Egzotikus zoknik ananásszal és dinnyével, szokatlan kombinációban, sárga, piros színben. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, n..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Piros, fekete zoknik, kávé mintával a finom ital minden rajongójának. Egy ellenállhatatlan aróma amely mindent beillatoz az ízletes ízével - a világ egyik legkedveltebb italává teszi a kávét.Tudtad, hogy a kávébab-ot egy kecske pásztort Etiópiában a 9. században fedezte fel, amikor észrevette, ..

 

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Aranyos zoknik koalávalÉlvezze az igazi kényelmet, egyedülálló és vidám tervezéssel ellátva. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt.  Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kény..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Zoknik a könyvek szerelmeseinek, szenvedélyes olvasóknak, vidám mintákkal, gyönyörű kék-lila színkombinációval. Mindegyik zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Nagyszerűen fogja magát bennük érezni. Illenek a farmerhez, de az elegáns nadrágokhoz is. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

A színes zoknik szerelmeseinek - a banán és a majmok vidám kombinációja Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. A kék és a sárga tökéletes kombinációja nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

A nyuszi és kedvenc finomsága, a répa vidám kombinációja. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Színes zoknik a mindennapokra. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják..

 

Hesty Socks

rating

1,917Ft Adó nélkül: 1,597Ft

Színes, kutyusokkal és csontokkal díszített zoknik kutyakedvelők számáraUniszexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni különböző színű és mintájú, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, k..

 

1,344Ft Adó nélkül: 1,120Ft

A Cheese zoknik  azoknak az embereknek készültek akik mindig különlegesek akarnak maradni. Elsősorban férfiaknak készűltek. Kiváló minőségű fésült pamutból, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobja a ruházatát.Összetétel: 78% pamut, 18% poliamid, 2% elasztán, 2% polipropilénSzínek:..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Mindegyik másAzért eredetiek, mert egyik zokni tigris fejet visel, a másik pedig szőrmét. Bennük egyértelműen kitűnnek, és ugyanakkor újjáélesztik a szekrényüket. Nagyon kényelmesek és sehol sem nyomnak. Minőségi anyagokból készültek, színes és divatos mintákkal, különösen azok számára, akik szereti..

 
1 az 14 a 14 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok a postafiókjába

Hírlevér

Ha tetszik a szortimentünk, kérjük, jelentkezzen be hírlever-ünkbe. Email-eket küldünk, ha valami érdekes vagy új árú érkezik. A vevők különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!