Mismatched zoknik | Mindegyik más

Mismatched zoknik | Mindegyik más

Két különböző zokni, amelyek egymáshoz tartoznak, kiegészülnek, és mindegyiknek saját stílusa van. Tökéletes választás férfiak és egyaránt nőknek számára is! Biztosak lehetnek benne hogy termékünk megvásarlásával nem követ el hibát!Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Minőségi, női pamutzoknik egy csajos este motívumaivalA Wantee márka egyedi dizájnú női zoknikkal rukkolt elő. A zoknikon megtalálható minden, amit a nők kedvelnek. A finom színek divatos, gyengéd, nőies megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Nem csak egyedülállóak, hanem nag..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Zoknik orvosok, gyógyszerészek, ápolók, medikusok és egyéb egészségügyi szakemberek számára! Mindazoknak, akik az egészségünkért felelnek és életeket mentenek! Szívvel, vesével, fonendoszkóppal, injekciókkal és tablettákkal mintázott zoknik. Minőségi anyagokból készültek mind a hölgyek, mind az urak..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

A Wantee márka új zoknikat hozott - ezeknél nem talál szebbeket.  A pandákat mindenki szereti, vidámak és kedvesek. Mind a hölgyek, mind az urak számára tökéletesek. A az aranyos pandák garantálják a jó hangulatot. Dobja fel  a ruházatát ezekkel az egyedülálló és vidám zoknikkal! Nem ..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Atléta zoknik, sportolók számára  "NEVER GIVE UP" felirattal,  gyönyörű színkombinációban.  Tartalmazzák az összes alapvető felszerelést, amelyek általában szükséges a sportoláshoz - torna, atlétika, fitnesz, crossfit vagy egyéb sport. A felszerelések a következők - súlyzók, ugrálóköt..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Fekete zokni bagolykákkal és színes mintákkal. Érdekesek amiatt, hogy minden zokni másfajta, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készültek, kiválóan elvezetik az izzadságot a maximális kényelem érdekében. Azoknak, akik ki szeretnének tűnni és feldobni a napjukat.Anyagösszetét..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Szürke zokni a kerékpározás rajongóinak és sportolóknak Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat. Anyagösszet..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Színes zokni aranyos cicával, aki kedvet kapott halat enni Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat. Anyagöss..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Színes zokni az őrült kiegészítők kedvelőinek és főleg azoknak, akik szívesen majszolnak hamburgert sült krumplival. Mindegyik zokni másfajta, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készültek, kiválóan elvezetik az izzadságot a maximális kényelem érdekében. Azoknak, akik ki szer..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Két különböző vidám zokni katicákkal és pöttyökkel Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat. Anyagösszetétel: 75 %..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Narancssárga zokni méhecskékkel Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat. Anyagösszetétel: 75 % pamut, 22 % p..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Fekete zokni hangszerekkel zenészeknek, muzsikusoknak, rockereknek és DJ-knek Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napj..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Vidám fekete zokni öltönyös majommal és banánokkal. Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat.  Anyagösszetéte..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Fekete zokni aranyos pingvinekkel. Szépek és különlegesek amiatt, hogy minden zokni másfajta, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készültek, kiválóan elvezetik az izzadságot a maximális kényelem érdekében. Azoknak, akik ki szeretnének tűnni és feldobni a napjukat. Anyagö..

 
Zoknik Hesty Socks Barányka
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Aranyos, színes, báránykás zoknik, napközben és alváshoz is.Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, nem szorít..

 
Zoknik Hesty Socks Dinnye & Ananász
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Egzotikus zoknik ananásszal és dinnyével, rendhagyó kombinációban, sárga, piros színben. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, n..

 
Zoknik Hesty Socks Kávészeretők
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Piros-fekete zokni kávé mintával, minden kávékedvelőnek Ellenállhatatlan aroma, egy illat, ami mindent bejár, finom íz - ezért is lett a kávé a világ egyik legkedveltebb itala. Tudta, hogy a kávészemeket egy kecskepásztor fedezte fel véletlenül Etiópiában még a 9. században? A történet szerint ..

 
Zoknik Hesty Socks Koala
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Aranyos zoknik koalávalÉlvezze az igazi kényelmet, egyedülálló és vidám tervezéssel ellátva. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt.  Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kény..

 
Zoknik Hesty Socks Könyvmoly
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Zoknik a könyvek szerelmeseinek, szenvedélyes olvasóknak, vidám mintákkal, gyönyörű kék-lila színkombinációval. Mindegyik zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Nagyszerűen fogja magát bennük érezni. Illenek a farmerhez, de az elegáns nadrágokhoz is. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és..

 

Hesty Socks

rating

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

A színes zoknik szerelmeseinek - a banán és a majmok vidám kombinációja Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. A kék és a sárga tökéletes kombinációja nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi..

 
Zoknik Hesty Socks Nyuszi
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

A nyuszi és kedvenc finomsága, a répa vidám kombinációja. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Színes zoknik a mindennapokra. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják..

 
Zoknik Hesty Socks Toby Kutya
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Színes, kutyusokkal és csontokkal díszített zoknik kutyakedvelők számáraUniszexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni különböző színű és mintájú, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, k..

 
Zoknik Wola Cheese
-15%

1,344Ft1,152Ft Adó nélkül: 960Ft

A Cheese zoknik  azoknak az embereknek készültek akik mindig különlegesek akarnak maradni. Elsősorban férfiaknak készűltek. Kiváló minőségű fésült pamutból, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobja a ruházatát.Összetétel: 78% pamut, 18% poliamid, 2% elasztán, 2% polipropilénSzínek:..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Mindegyik másAzért eredetiek, mert egyik zokni tigris fejet visel, a másik pedig szőrmét. Bennük egyértelműen kitűnnek, és ugyanakkor újjáélesztik a szekrényüket. Nagyon kényelmesek és sehol sem nyomnak. Minőségi anyagokból készültek, színes és divatos mintákkal, különösen azok számára, akik szereti..

 
1 az 23 a 23 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok a postafiókjába

Hírlevél

Ha tetszik a szortimentünk, kérjük, iratkozzon fell a hírlevelünkre. Emaileket küldünk, ha valami érdekes vagy új árú érkezik.
A vevők különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!