Sport zoknik

Sport zoknik

Minőségi zoknik sportolásra, férfiak és nők számára. Gazdag ajánlatunkbol választhat színes, vidám és mintásokbol is egyaránt. Top márkák és minőségi anyagokbol készült darabok. Boka és vastag típusok közül választhat. Legtöbb termékünk raktáron található, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Atléta zoknik, sportolók számára  "NEVER GIVE UP" felirattal,  gyönyörű színkombinációban.  Tartalmazzák az összes alapvető felszerelést, amelyek általában szükséges a sportoláshoz - torna, atlétika, fitnesz, crossfit vagy egyéb sport. A felszerelések a következők - súlyzók, ugrálóköt..

 

3,198Ft Adó nélkül: 2,665Ft

Olyan anyagból készültek, amelyek kiválóan elvezetik az izzadtságot. Tökéletesen illeszkednek a lábra, kényelem- és komfortérzetet kiváltva ezzel. Megelőzik a mikrobák képződését. A csomagolás 4 darab, Under Armour logóval ellátott darabot tartalmaz. ..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos sportos zoknik. Alkalmasak a mindennapi viseletre, minden időben. Nagy arányban gyapotot tartalmaznak, ami még a szélsőséges tevékenységek, a melegség, a sportcipők kényelmét és a bőrt illetően is jó nedvszívó képességet biztosít. A meghosszabbított élettartamot a megerősített ..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Fekete-piros, stílusos sportos zoknik. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Nagy arányban lévő gyapot, ami kiváló abszorpciós képességet biztosít a szélsőséges tevékenységekben, a melegségben, a sportcipők kényelmében és a bőrhez is viszonyítva. A meghosszabbított élettartamot a megerősített sarok és ..

 

9,212Ft Adó nélkül: 7,677Ft

..

 

9,212Ft Adó nélkül: 7,677Ft

Férfi fehér bokazokni Under Armour márkájú zokni, közepes vastagságú anyaggal. Ideális átmeneti időszakra. Kiválóan elvezetik az izzadságot. Stratégiailag elhelyezett vastagabb varrással a sarkaknál és a lábujjaknál. A csomagolás 3 párt tartalmaz. Kínált méret..

 

9,212Ft Adó nélkül: 7,677Ft

Magas szárú fehér férfizokni Az ArmourBlock® Anti Odor technológia megelőzi a kellemetlen szagokat okozó baktériumok keletkezését. A Moisture Transport Systém kiválóan elvezeti az izzadságot és szárazon tartja lábát. Nagyon kellemes anyag. Egy csomagolásban 3 pár zokni talál..

 

9,212Ft Adó nélkül: 7,677Ft

Férfi zokni Under Armour Undeniable magas szárú fehérAz ArmourBlock® Anti Odor technológia megelőzi a kellemetlen szagokat okozó baktériumok keletkezését. A Moisture Transport Systém kiválóan elvezeti az izzadságot és szárazon tartja lábát. Nagyon kellemes anyag. Egy csomagolásba..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos sportos zokni pöttyökkel. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Nagy arányban gyapotot tartalmaznak, ami még a szélsőséges tevékenységek, a melegség, a sportcipők kényelmét és a bőrt illetően is jó nedvszívó képességet biztosít. A meghosszabbított élettartamot a megerősített sarok és a..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos, sport zoknik pöttyökkel. Alkalmasak a mindennapi viseletre. A meghosszabbított élettartamot a megerősített sarok és lábujj garantálja. Szövetösszetétel nagy arányban a pamut, ami még a szélsőséges tevékenységekben, melegben, kényelemben is jó abszorpciós képességet biztosít mind a ..

 

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Színes, türkizkék sport zokni nagy pontokkal ami növeli teljesítményét és hangulatát.Összetétel: 79% fésült pamut, 14% poliamid, 6% elasztodiene 1% elasztánSzínek: türkiz, rózsaszín, sárga, fehér..

 
1 az 11 a 11 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok a postafiókjába

Hírlevér

Ha tetszik a szortimentünk, kérjük, jelentkezzen be hírlever-ünkbe. Email-eket küldünk, ha valami érdekes vagy új árú érkezik. A vevők különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!