Női zoknik

Női zoknik

Kizárólag nők számára. Lepd meg (egy) pár magad minőségi zoknival! Ajánlatainkban megtalálhatóak egyszínű, többszínű és vidám típusok is. Termékeink egyedi anyagokból készültek (bambusz, elasztán, aloe vera,...). Szép, elegáns és stílusos zoknik várnak Rád! 


Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Minőségi, női pamutzoknik egy csajos este motívumaivalA Wantee márka egyedi dizájnú női zoknikkal rukkolt elő. A zoknikon megtalálható minden, amit a nők kedvelnek. A finom színek divatos, gyengéd, nőies megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Nem csak egyedülállóak, hanem nag..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Zoknik orvosok, gyógyszerészek, ápolók, medikusok és egyéb egészségügyi szakemberek számára! Mindazoknak, akik az egészségünkért felelnek és életeket mentenek! Szívvel, vesével, fonendoszkóppal, injekciókkal és tablettákkal mintázott zoknik. Minőségi anyagokból készültek mind a hölgyek, mind az urak..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

A Wantee márka új zoknikat hozott - ezeknél nem talál szebbeket.  A pandákat mindenki szereti, vidámak és kedvesek. Mind a hölgyek, mind az urak számára tökéletesek. A az aranyos pandák garantálják a jó hangulatot. Dobja fel  a ruházatát ezekkel az egyedülálló és vidám zoknikkal! Nem ..

 

Wantee

rating

2,208Ft Adó nélkül: 1,840Ft

Atléta zoknik, sportolók számára  "NEVER GIVE UP" felirattal,  gyönyörű színkombinációban.  Tartalmazzák az összes alapvető felszerelést, amelyek általában szükséges a sportoláshoz - torna, atlétika, fitnesz, crossfit vagy egyéb sport. A felszerelések a következők - súlyzók, ugrálóköt..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Fekete zokni bagolykákkal és színes mintákkal. Érdekesek amiatt, hogy minden zokni másfajta, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készültek, kiválóan elvezetik az izzadságot a maximális kényelem érdekében. Azoknak, akik ki szeretnének tűnni és feldobni a napjukat.Anyagösszetét..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Szürke zokni a kerékpározás rajongóinak és sportolóknak Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat. Anyagösszet..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Színes zokni aranyos cicával, aki kedvet kapott halat enni Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat. Anyagöss..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Színes zokni az őrült kiegészítők kedvelőinek és főleg azoknak, akik szívesen majszolnak hamburgert sült krumplival. Mindegyik zokni másfajta, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készültek, kiválóan elvezetik az izzadságot a maximális kényelem érdekében. Azoknak, akik ki szer..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Két különböző vidám zokni katicákkal és pöttyökkel Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat. Anyagösszetétel: 75 %..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Narancssárga zokni méhecskékkel Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat. Anyagösszetétel: 75 % pamut, 22 % p..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Fekete zokni hangszerekkel zenészeknek, muzsikusoknak, rockereknek és DJ-knek Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napj..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Vidám fekete zokni öltönyös majommal és banánokkal. Minden zokninak más dizájnja van, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készült, kitűnően elvezeti az izzadságot és maximális kényelmet biztosít. Azoknak, akik ki akarnak tűnni és feldobni a napjukat.  Anyagösszetéte..

 

Lonka

rating

1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Fekete zokni aranyos pingvinekkel. Szépek és különlegesek amiatt, hogy minden zokni másfajta, de együtt tökéletes párt alkotnak. Minőségi fésült pamutból készültek, kiválóan elvezetik az izzadságot a maximális kényelem érdekében. Azoknak, akik ki szeretnének tűnni és feldobni a napjukat. Anyagö..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Piros, pöttyös zokni alkalmas formális eseményekre és partikra is. Unisexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Viselheted őket öltönyhöz is, és mindeközben még stílusos is maradsz. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem szorí..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Sárga, pöttyös zokni alkalmas formális eseményekre és partikra is. Unisexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Viselheti őket öltönyhöz is és mindeközben még stílusos is marad. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem szorítanak és garantáltan feldobják a ruházatát.S..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Aranyos fehér zoknik piros és rózsaszín szívecskékkel Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Ideálisak mindennapi viseletre. Szlovákiában készülnek elsőosztályú fésült pamutból, kényelmesek, nem szorítanak.Anyagosszetétel: 80 % pamut, 10 % poliamid, 8 % polipropilén 2 % el..

 

Hesty Socks

rating

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

Színes zokni űrlényekkel, akik a zoknik egy új szintjére teleportálnakStílusos zoknik mindenki számára, aki szereti az őrült kiegészítőket. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Szép, pöttyös, piros zokni különböző méretekben hölgyeknek és uraknak egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Minőségi fésült pamutból készült, kényelmes, nem szorít és garantáltan feldobja a ruházatát. Anyagösszetétel: 90 % pamut, 8 % poliamid, 2 % elasztánSzín: piros, fehér..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Kék zokni nagy fehér pöttyökkel. Uniszex, különböző méretekben hölgyeknek és uraknak egyaránt. Éles kék, amelyen kitűnnek a fehér pontok, ezt a kombinációt biztosan megszereti. A pöttyök mindig divatosak és egyértelműen feldobják a ruházatát. Szlovákiában készült a legjobb minőségű fésült pamutból, ..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos sportos zoknik. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Nagy arányban tartalmaznak pamutot, ami kiváló abszorpciós képességet biztosít az extrém tevékenységeknél is, melegítő funkcióval ellátottak, a kényelmesek sportcipőben. Hosszú élettartamukat a megerősített lábujj-és sarokrész ..

 
Zoknik Hesty Socks Ámor
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Fekete színű zoknik, Ámor íjával és nyilával, ami szíven talál. És talán egy elkóborolt spermiumot is megtalálható rajtuk. All you need is love! A zoknik uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényel..

 
Zoknik Hesty Socks Bagolyka
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Kék-sárga zokni bagolykákkal. A baglyot a tudás és a bölcsesség szimbólumaként tartják számon. Ez a bagolykás zokni garantáltan kényelmes viseletet biztosít. Uniszex, elérhető különböző méretekben férfiak és nők számára egyaránt. A legjobb minőségű fésült pamutból készül, kényelmes és nem szorít. Mi..

 
Zoknik Hesty Socks Barányka
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Aranyos, színes, báránykás zoknik, napközben és alváshoz is.Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, nem szorít..

 
Zoknik Hesty Socks Borász
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Zoknik a borok kedvelőinek, piros és fekete színkombinációban Stílusos kiegészítő minden borász és azok számára, akik szeretnek élni és kedvelik a jó hangulatot. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek, kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és se..

 
Zoknik Hesty Socks Dinnye & Ananász
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Egzotikus zoknik ananásszal és dinnyével, rendhagyó kombinációban, sárga, piros színben. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, n..

 
Zoknik Hesty Socks Egyszarvú
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Vidám zoknik egyszarvú motívummal, gyönyörű sárga színű, kék részletekkel. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják a ruházatát.Szövetösszeté..

 

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

Színes zoknik a film, sorozatok és a mozi szerelmeseinek. Ezekkel a pop-cornos zoknikkal még élvezetesebbek lesznek a filmek. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz il..

 

Hesty Socks

rating

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

Focis zoknik, futballpálya és zöld színekben minden igazi futball rajongó számára.Ezek a focis zoknik is uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek.Szövetösszetétel:..

 

Hesty Socks

rating

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

Szerelmes zoknik, gyönyörű, rózsaszín galambokkal és a szívekkel. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elaszt..

 

Hesty Socks

rating

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

Sötétkék jégkorongos zoknik, minden igazi jégkorong rajongó számára. Még ezek a jégkorongos zoknik is uniszexek, különböző méretekben hölgyek és az urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek.Szövetösszet..

 
Zoknik Hesty Socks Kávészeretők
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Piros-fekete zokni kávé mintával, minden kávékedvelőnek Ellenállhatatlan aroma, egy illat, ami mindent bejár, finom íz - ezért is lett a kávé a világ egyik legkedveltebb itala. Tudta, hogy a kávészemeket egy kecskepásztor fedezte fel véletlenül Etiópiában még a 9. században? A történet szerint ..

 
Zoknik Hesty Socks Koala
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Aranyos zoknik koalávalÉlvezze az igazi kényelmet, egyedülálló és vidám tervezéssel ellátva. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt.  Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kény..

 
Zoknik Hesty Socks Könyvmoly
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Zoknik a könyvek szerelmeseinek, szenvedélyes olvasóknak, vidám mintákkal, gyönyörű kék-lila színkombinációval. Mindegyik zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Nagyszerűen fogja magát bennük érezni. Illenek a farmerhez, de az elegáns nadrágokhoz is. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és..

 
Zoknik Hesty Socks Lajhár
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Fekete zoknik, zöld részletekkel és aranyos lajhárokkal. Unisexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek: sárga..

 

1,567Ft Adó nélkül: 1,306Ft

Lila zoknik nagy, türkizkék pöttyökkel. Elegáns és játékos uniszex zoknik, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek: kék, türkizSzl..

 

Hesty Socks

rating

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

A színes zoknik szerelmeseinek - a banán és a majmok vidám kombinációja Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. A kék és a sárga tökéletes kombinációja nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi..

 
Zoknik Hesty Socks Népi Madár
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Népi madár zoknik, tele folklórral, hagyományokkal és gyönyörű mintákkalEzek a népi zoknik unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt.  Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 90% ..

 
Zoknik Hesty Socks Népviselet Virág
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Népviseletes virágos mintájú zokni, hagyománnyal és szép mintákkalEzek a népviseletes mintájú zoknik uniszexek, különböző méretekben elérhetőek hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készülnek, a legjobb minőségű fésült pamutból, kényelmesek, nem szorítanak. Minden alkalomra illenek. An..

 
Zoknik Hesty Socks Nyuszi
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

A nyuszi és kedvenc finomsága, a répa vidám kombinációja. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni más, de együtt tökéletes párt alkotnak. Színes zoknik a mindennapokra. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják..

 
Zoknik Hesty Socks Pizza
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

A pizza az egyik legnépszerűbb étel a világon. A kék-piros, felemás zoknik mintázatában biztosan nem fog csalódni. Élvezze a stílusos, őrült zoknikat a Hesty socks-tól. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek..

 
Zoknik Hesty Socks Rakéta
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Zoknik az űr, a technológia és a sci-fi szerelmeseinek Uniszex zoknik, alkalmasak a mindennapi viseletre, munkába vagy iskolába. Kiváló minőségű, fésült pamutból készültek, amelyekkel felvehetik az űrbeli stílust. Szövet összetétele: 85% pamut, 8% poliamid, polipropilén 4%, 3% elasztá..

 
Zoknik Hesty Socks Sör
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Sárga-fekete pamutzoknik minden sörkedvelőnek és azoknak, akik szeretik a vidám kiegészítőket. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek, még az öltönyhöz is.Összet..

 
Zoknik Hesty Socks Süni
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Sárga-piros zoknik aranyos sünikkel és a finomságaival. Unisexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz illenek. Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elaszt..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Vidám csíkos zoknik tengerész színekben. A sötétkék, vörös és fehér színek kombinációjában sosem okoznak csalódást Unisexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Kiváló minőségű fésült pamutból, kényelmesek, nem szorítanak és garantáltan feldobják a ruházatát.Összetétel: 90% p..

 
Zoknik Hesty Socks Toby Kutya
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Színes, kutyusokkal és csontokkal díszített zoknik kutyakedvelők számáraUniszexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Minden zokni különböző színű és mintájú, de együtt tökéletes párt alkotnak. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű fésült pamutból készültek, k..

 
Zoknik Hesty Socks Zenész
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Sárga-kék zoknik zenészeknek és DJ-knek, valamint a jó zene és szórakozás szerelmeseinek. Varázsolj jó kedvet és mosolyt mások arcára ezekkel a zenei témájú színes zoknikkal! Alkalmasak diszkóba, iskolába és munkába. Illenek farmerhez, de az elegáns nadrágokhoz is. Unisexek, különböző mére..

 
Zoknik Maci Hesty Socks
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Vidám zoknik aranyos maci motívumokkal, méhekkel és mézzel kombinálva, bordó és sötétkék színekben. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Egyetlen szekrényből sem hiányozhat ez a gyönyörű kombináció. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, k..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Szerelmes zoknik, sötétsárga színbe, szlovák márkatól elefánt szimbólumokkal. Tökéletesek ajandék szeretteinek. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Ös..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Szerelmes zoknik, zöld színbe, szlovák márkatól elefánt szimbólumokkal. Tökéletesek ajandék szeretteinek. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolna..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Szerelmes, színes és aranyos kutyák várják tulajdonosukat. Tökéletesek ajandék szerettei számára. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Alkalmasak a mindennapi viseletre.Összetétel: 80%..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Szerelmes, színes és aranyos kutyusok gazdira várnak Tökéletesek ajándék szerettei számára. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek, kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Alkalmasak mindennapi viseletre.Összetétel: 8..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Vidám zoknik, majom és szív motívummokkal. Ön majd biztosan kiemelkedik bennük. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 80% pamut, 15% poliam..

 

1,409Ft Adó nélkül: 1,174Ft

Vidám zoknik, majom és szív motívummokkal. Ön majd biztosan kiemelkedik bennük. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 80% pamut, 15% p..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Kiváló minőségű, pamut, kék pontozott zoknik, alkalmas a férfi vagy a női lábakra. Sötétkék pontozott tetejük van, decens csíkokkal folytatódnak, majd egy világos kék részel fejeződnek be.A pamut a legfőbb természetes textil nyersanyag, amelyre jellemző a textiltermékek gyártásához való felhasználás..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

A pontozott zoknikba semmilyen hölgy vagy férfi láb nem csalódik. A teteje pontozott, finom csíkokkal, és sötétvörös lábujjával befejezet. A pamut a főbb természetes textil nyersanyag, amelyre jellemző, hogy a textiltermékek gyártásához való felhasználás ideális összefoglalása. Jellemzője a megfelel..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Pamut és elegáns, pontozott sárga zoknik csíkokkal díszített. Minden nő és férfi lábához illeszkednek. Sárga a nap, a strand és az öröm színe. Pamut a főbb természetes textil nyersanyag, amelyre jellemző, hogy a textiltermékek gyártásához való felhasználás ideális összefoglalása. Jellemzője a megfel..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Fekete-piros, stílusos sportos zoknik. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Nagy arányban tartalmaznak pamutot, ami kiváló abszorpciós képességet biztosít az extrém tevékenységeknél is, melegítő funkcióval ellátottak, a kényelmesek sportcipőben. Hosszú élettartamukat a megerősített lábujj-és sarokrész..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Zoknik az egzotikus gyümölcsök és a jókedv kedvelőinek Stílusos rózsaszín zoknik, sárga banánokkal. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Garantáltan feldobják a ruházatát! Kiváló minőségű pamutból készültek..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Stílusos fekete-fehér zokni ezeknek a színeknek a kombinációja sosem okoz csalódást. Uniszex, különböző méretekben hölgyeknek és uraknak egyaránt. Alkalmas otthoni viselésre vagy társaságba is. Minőségi pamutból készült a maximális kényelemért. Anyagösszetétel: 80 % pamut, 10 % poliamid, 8..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Érdekes zokni állatos dizájnnal Az erdőjáróknak, erdei állatok kedvelőinek, vadászoknak és halászoknak ajánljuk. Uniszex, különböző méretekben hölgyeknek és uraknak egyaránt. Alkalmas otthoni viselésre vagy társaságba is. Minőségi pamutból készült a maximális kényelemért. Anyagösszeté..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Tengerész dizájnú zokni, amely feldobja a nyári ruházatodat Ezt a közkedvelt, horgonyokkal és hajókkal díszített zoknit biztos szívesen hordod majd.  Uniszex, alkalmas otthoni viselésre vagy társaságba is. Minőségi pamutból készült a maximális kényelemért. Anyagösszetétel: 80 % p..

Nincs raktáron  

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Aranyos fehér zoknik kék szívecskékkel. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak.Szövetösszetétel: 80% pamut, 10% poliamid, 8% polipropilén 2% elasztá..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Kék színű zoknik, a pöttyök mindig menők. Uniszexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Szövetösszetétel: 80% pamut, 10% pol..

 

2,528Ft Adó nélkül: 2,107Ft

Őrült zoknik trópusi mintákkal. Érdekes fehér zoknik, amelyeken gyönyörűen kitűnnek a trópusi fák világos- és sötétzöld levelei. Egyaránt alkalmasak otthoni és utcai viseletre is. Kombinálhatja őket sötét nadrágokkal és sportos-elegáns cipőkkel. Kiváló minőségű pamutból készültek és ennek köszö..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Vidám narancssárga zoknik biciklikkel, a biciklizés kedvelőinek Uraknak és hölgyeknek egyaránt az egyedülálló szlovák Foxysoxy márkától. Az első, nagy elülső kerekű biciklik különleges mintájával. Főleg azoknak készültek, akik szeretik a bicikliket, a sportot és az örült stílusú öltözködést és ezt m..

 

More

rating

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Világos zokni rózsaszín flamingókkal. A flamingók nagyon népszerűek, trendik és divatosak. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Alkalmasak a mindennapi viseletre.Összetétel: 60% pamut 23% poliamid 4% elasztán 13% polipropilénSzínek: krémszínű, rózsaszín..

 

3,198Ft Adó nélkül: 2,665Ft

Olyan anyagból készültek, amelyek kiválóan elvezetik az izzadtságot. Tökéletesen illeszkednek a lábra, kényelem- és komfortérzetet kiváltva ezzel. Megelőzik a mikrobák képződését. A csomagolás 4 darab, Under Armour logóval ellátott darabot tartalmaz...

 

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Feltűnő kék zokni rózsaszín flamingókkal. A flamingók nagyon népszerűek, trendik és divatosak. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek és sehol sem szorítanak. Alkalmasak a mindennapi viseletre.Összetétel: 60% pamut 23% poliamid 4% elasztán 13% polipropilénSzínek: türkiz, rózsaszín..

 
Zokni More Mókuska
-35%

1,056Ft691Ft Adó nélkül: 576Ft

Aranyos szürke zokni mókuskákkal. Nőknek, akik kedvelik a természetet. Minőségi és alkalmas a mindennapi viseletre. Anyagösszetétel: 60 % pamut 23 % poliamid 4 % elasztán 13 % polipropilénSzín: szürke, kék, narancssárga..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Vidám zöld zoknik biciklikkel, a biciklizés kedvelőinekUraknak és hölgyeknek egyaránt az egyedülálló, szlovák Foxysoxy márkától. Az első, nagy elülső kerekű biciklik különleges mintájával. Főleg azoknak készültek, akik szeretik a bicikliket, a sportot és az örült stílusú öltözködést és ezt..

 
Zoknik Foxysoxy Csibe piros
-19%

1,409Ft1,152Ft Adó nélkül: 960Ft

Színes, stílusos zoknik szlovák márkatól Foxysoxy. Aranyos sárga színű kis csibe, piros háttérel és fekete díszekkel. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetéte..

 
Zoknik Foxysoxy Csibe zöld
-19%

1,409Ft1,152Ft Adó nélkül: 960Ft

Színes, stílusos zoknik szlovák márkatól Foxysoxy. Aranyos sárga színű kis csibe, zöld háttérel és fekete díszekkel. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak. Minden alkalomhoz pászolnak.Szövetösszetétel: 80% pamu..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Mindegyik másAzért eredetiek, mert egyik zokni tigris fejet visel, a másik pedig szőrmét. Bennük egyértelműen kitűnnek, és ugyanakkor újjáélesztik a szekrényüket. Nagyon kényelmesek és sehol sem nyomnak. Minőségi anyagokból készültek, színes és divatos mintákkal, különösen azok számára, akik szereti..

 

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

Minőségi, kellemes tapintású zoknik a mindennapi viseletre, munkába és szabadidőre. Aloe Vera kezeléssel rendelkezik a lágyulás és az antibakteriális hatás érdekében. Alkalmas nők és férfiak számára is. Nagyon kényelmesek, illeszkednek a lábhoz, a poliamid növeli a zokni tartósságát és meghosszabbít..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos sportos zokni pöttyökkel. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Nagy arányban tartalmaznak pamutot, ami kiváló abszorpciós képességet biztosít az extrém tevékenységeknél is, melegítő funkcióval ellátottak, kényelmesek sportcipőben. Hosszú élettartamukat a megerősített lábujj-és sa..

 

2,080Ft Adó nélkül: 1,733Ft

Színes, stílusos, sport zoknik pöttyökkel. Alkalmasak a mindennapi viseletre. A meghosszabbított élettartamot a megerősített sarok és lábujj garantálja. Szövetösszetétel nagy arányban a pamut, ami még a szélsőséges tevékenységekben, melegben, kényelemben is jó abszorpciós képességet biztosít mind a ..

 
Zoknik Hesty Socks Csíkos
-27%

1,568Ft1,152Ft Adó nélkül: 960Ft

Csíkos, sárga-barna uniszex zoknik, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem nyomnak és garantáltan feldobják a ruházatát.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek: barna, sárga, f..

 
Zokni More Burgers Grey
-13%

1,056Ft922Ft Adó nélkül: 768Ft

Eredeti, hamburgermintás zokni a mindennapokra. Nagyon kényelmes, sehol sem szorít. Olyanoknak, akik szeretik az eredetiséget.  Anyagösszetétel: 63 % pamut, 23 % poliamid, 4 % elasztán 10 % polipropilén Szín: szürke, sárga..

 

1,056Ft Adó nélkül: 880Ft

Eredeti, hamburgermintás zokni a mindennapokra rózsaszínben. Nagyon kényelmes, sehol sem szorít. Olyanoknak, akik szeretik az eredetiséget. Anyagösszetétel: 63 % pamut, 23 % poliamid, 4 % elasztán 10 % polipropilénSzín: szürke, rózsaszín..

 
Zokni Walker's Tapsifüles
-19%

1,920Ft1,567Ft Adó nélkül: 1,306Ft

Modern dizájnú zokni, aranyos nyuszikkal, ideális kiegészítő a tavaszi és nyári napokra. Kellemes tapintásúak, viseletük kellemes, ezért alkalmasak a mindennapokra. Minőségi pamutból készült, amely bebiztosítja a kényelmet. A poliamid fokozza az ellenállóképességet és meghosszabbítja az élettartamot..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Őrült pöttyös piros-türkiz zoknik formális rendezvényekre és őrült bulikra is. Uniszexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Nagyszerű kiegészítő az öltönyhöz. A pöttyök mindig menők lesznek. Ideálisak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű pam..

 
Zoknik Hesty Socks Szívecske
-25%

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Gyönyörű szívecskés zoknik, fekete rózsaszín színekben. Hölgyeknek, nőknek és lányoknak tervezték a mindennapi viselethez. Kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, nem szorítanak és garantáltan feldobja a ruházatát.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzínek: fekete, rózsaszí..

 

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

Az exkluzív kollekció része, amely antibakteriális kezeléssel rendelkezik. Úgy van kialakítva, hogy ne nyomja a lábujjakat és viselete kényelmes legyen. Szövetösszetétel: 83% pamut 15% poliamid 2% elasztánSzínek: rózsaszín, feketeSzlovák termék..

 

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

LADY elegánsan stílusos, de inkább konzervatívabb darab olyan nőknek, akik minőségi zoknit keresnek. Megerősített sarok- és lábujjrésszel rendelkezik a teljes kényelem érdekében. Luxus divatos kiegészítő. Az OEKO-Tex szabályai szerint tesztelve. Alkalmas otthoni viseletre, de kintre is.  ..

 

1,920Ft Adó nélkül: 1,600Ft

Retró stílusú dizájner zokni, rózsaszín-fehér mintával, világos kék szegélyekkel. A Walker's Rainbow exkluzív kollekciójából származó darabok sohasem okoznak csalódást. Minőségi zokni Aloe Verás kezeléssel. Antibakteriális hatása van, ideális olyanok számára, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek és sze..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Sötétkék zoknik nagy sárga pöttyökkel, alkalmasak a hivatalos eseményekre, a mindennapokra és a bulikba is. Unisexek, különböző méretekben a hölgyek és urak számára egyaránt. Nagyszerű kiegészítő öltönyhöz vagy farmerhez. A pöttyök mindig menők lesznek. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minő..

 

1,568Ft Adó nélkül: 1,307Ft

Fekete zoknik nagy piros pöttyökkel A pöttyökből sosem elég. Minden alkalomhoz illenek. Unisexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minőségű pamutból, kényelmesek és sehol sem szorítanak.Szövetösszetétel: 90% pamut, 8% poliamid, 2% elasztánSzín..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Eredeti zoknik az egyedülálló, szlovák Foxysoxy márkától. Garantáltan feldobják a ruhatárát. Nagyon kényelmesek, sehol sem szorítanak. Minőségi anyagokból készültek, vidám mintákkal azoknak, akik szeretik az eredetiséget és az aranyos mintákat. Piros színűek, amivel kitűnhet a tömegből. Szoveto..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Extravagáns darab, a legkitűnőbb a Saso modellek közül. Világítani fog a cipőjében. Kényelmes, érintésre és viseletre is kellemes. Szívesen választják férfiak és nők is egyaránt.  A pamut a legfőbb természetes textil-alapanyag, mivel jellemző tulajdonságai a megfelelő szilárdság,&n..

 

800Ft Adó nélkül: 667Ft

Női rózsaszín bokazokni pálmafákkal. Érdekes, minőségi zokni a mindennapokra. Olyan nőknek ajánlott, akik kedvelik a különleges ruhadarabokat. Kellemes tapintású és kényelmes.  Anyagösszetétel: 63 % pamut 24 % poliamid 3 % elasztán 10 % polipropilén Szín: rózsaszín, zöld, barna,..

 

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Eredeti zoknik földönkívüliekkel. Hagyja magát, elvarázsolni az űr jó hangulatába, egy vidám földönkívülivel. Urak és hölgyek számára. Nagyon kényelmesek és sehol sem nyomják. Minőségi anyagokból készültek, amelyek divatos mintázattal rendelkeznek azok számára, akik szeretik az eredeti, nem hagyomán..

 

Foxysoxy

rating

1,280Ft Adó nélkül: 1,067Ft

Vidám zoknik hölgyek és urak számára egyaránt az egyedülálló, szlovák Foxysoxy márkától. Minden szekrényben ott a helyük. Nagyon kényelmesek, vidám tacskó motívummal, gyönyörű türkizkék színnel. Minőségi anyagokból készültek, színes és divatos mintákkal, különösen azok számára, akik szeretik az ered..

 
Zoknik Hesty Socks Mézeskalács
-25%

Hesty Socks

rating

1,920Ft1,440Ft Adó nélkül: 1,200Ft

Éld át a karácsonyi élményeket ebben a kényelmes mézeskalácsos zokniban. Zokni a legkedveltebb karácsonyi finomsággal. Színesek, stílusosak, mindenkinek aki szereti a jó hangulatot és a szórakozást. Unisexek, különböző méretekben hölgyek és urak számára egyaránt. Szlovákiában készültek kiváló minősé..

 
Zoknik Hesty Socks Színes
-27%

1,568Ft1,152Ft Adó nélkül: 960Ft

Vidám, színes zokni Crazy colors. A sárga, a türkiz és a halvány rózsaszín őrült kombinációja azonnal szembetűnik. A zokni feldobja a ruházatát, garantáltan ki fog tűnni benne. Uniszexek, különböző méretekben, férfiak és nők számára egyaránt. Alkalmasak a mindennapi viseletre. Kiváló minőségű, fésül..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Közkedvelt kockás zokni, kék és szürke színben. Stílusos darab, amellyel nem léphet mellé, akár nőről vagy férfiról van szó. Univerzálisságának köszönhetően ajándéknak is kiváló. Kényelmes szegélyük van, amely tökéletesen illeszkedik a lábhoz. Kényelmes és kellemes tapintású..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Piros zokni, aranyos bagolykákkalMinőségi, pamutból készült és nagyon kényelmes. A piros szín és a szép minták soha nem okoznak csalódást. Kiválóan illeszkedik a lábhoz, sehol sem szorít, viselés közben szinte nem is érezni.  Anyagosszetétel: 75% pamut, 22% poliamid, 3% elasztán Szí..

 

736Ft Adó nélkül: 613Ft

Klasszikus, sárga színű zoknik 100%-ban pamutból! Minőségi, pamutból készült és nagyon kényelmes. A pamut a legfontosabb természetes textilanyag-forrás, köszönhetően az ideális tulajdonságainak. Jellemző rá a megfelelő szilárdság, a rugalmasság, jó hőszigetelő tulajdonságok és kiválóan képes be..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Vidám zoknik, aranyos kis baglyokkal. Mindenkit megörvendeztetnek és mosolyt csalnak az arcokra. Pamut a legfontosabb természetes textil-nyersanyag, amely ideális tulajdonságokkal rendelkezik a textiltermékek gyártásához való felhasználásra. Jellemzője a megfelelő szilárdság, rugalmas..

 

1,248Ft Adó nélkül: 1,040Ft

Vidám zoknik, aranyos kis baglyokkal díszítve. Minőségi és kényelmes zoknik, vonzó zöld színben. A pamut a legfontosabb természetes textil-nyersanyag, ideális tulajdonságokkal rendelkezik a textiltermékek gyártásához. Jellemzője a megfelelő szilárdság, rugalmasság, hajlékonyság, jó hőszigetelő tulaj..

 

864Ft Adó nélkül: 720Ft

Vikta zokni aktív ezüsttel, antibakteriális Klasszikus női antibakteriális zokni. Az egész napi kényelemért. A pamutzokni aktív ezüstionok hozzáadásával közkedvelt tulajdonságai és a kellemes felülete miatt. Ideális az érzékeny bőrű emberek számára. Ideálne pre ľudí s citlivou pokožkou. A ..

 
1 az 100 a 109 (2 Oldal)
Különleges ajánlatok a postafiókjába

Hírlevél

Ha tetszik a szortimentünk, kérjük, iratkozzon fell a hírlevelünkre. Emaileket küldünk, ha valami érdekes vagy új árú érkezik.
A vevők különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!