Személyi adatok védelme

Személyi adatok védelme

Személyi adatok védelme

A wantee.hu webáruház üzemeltetője a személyes adatok védelméről szóló törvények megfelelően tárolja és dolgozza fel a személyes adatokat törvény száma 428/2002 Z.z a személyes adatok védelméről szóló módosításokról.
 
Minden ügyféladatunk védve van a visszaélések ellen. Ezeket az adatokat a birtokunkban lévő és a telephelyeinkben lévő szervereken tároljuk. A szerverek nem kapcsolódnak a nyilvános internethálózathoz, így harmadik fél nem férhet hozzá az ön személyes adataihoz.
 
A vásárláskor megadott személyes adatok teljesen bizalmasak, és semmilyen esetben sem adhatók ki harmadik félnek. A személyes adatokat csak a megrendeléshez kapcsolódó feladatokhoz és az üzleti információs e-mailek (akciók, hírek, ...) küldéséhez használjuk fel.
 
Az ügyfél írásbeli kérésére az adatbázisból származó személyes adatokat törőljük, és nem kerülnek további feldolgozásra.
 
Záró rendelkezések
A Vevő megrendelése és megerõsítése követõen a vásárló és az eladó között létrejött szerzõdést, amelyet annak archiválására és más nyilvántartások céljából archiválunk. A szerződés megkötéséhez vezető egyedi technikai lépések a fogyasztó számára ismertek a saját megrendelési folyamatból. Vásárlóinknak lehetőségük van arra, hogy a megrendelés megkezdése előtt változtasák személyes adataikat, így elkerülve az esetleges helytelen adatok megadásat. Ezek az üzleti feltételek lehetővé teszik a fogyasztó számára, hogy archiválja és reprodukálja az Ön altál megadot személyes adatokat.
 
A vevő a megrendelés elküldésével beleegyezik abba, hogy feldolgozzuk személyes adatait a 428/2002 Z.z. törvény szerint a személyes adatok védelméről szóló módosításokról.
Az üzleti feltételek 2012.3.1-től érvényesek

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments