Buddha karkötők

magnifier

Buddha karkötők

Buddha az élet, a bölcsesség és az egyensúly harmóniájának a szimbóluma. Ezért kínálunk Önöknek olyan karkötőket, amelyek ezekre a tulajdonságokra emlékeztetnek. Buddha fejjel díszítve, érdekes féldrágakövekkel, fával, népszerű jing-jang és csakra karkötőkkel.

Karkötő Buddha Jin Jang - kék agát
-41%

4,960 Ft2,970 Ft Adó nélkül: 2,475 Ft

A Jin Jing kollekcióból származó kék-fehér karkötő friss és fiatal. A kék az ég és a tenger színe, amitől majd kényelmesen érzi magát.Buddha Jin Jang karkötő kék és fehér-agát gyöngyökkel rendelkezik, amelyek átmérője körülbelül 8 mm, és középen egy ezüst Buddha fejű gyöngy, amelynek mérete 15 x 10,..

Nincs raktáron
Karkötő Buddha Jin Jang Tigrisszem
-57%

Hipsters

rating

4,960 Ft2,180 Ft Adó nélkül: 1,817 Ft

Buddha Jin-Jang karkötő tigrisszem és fehér achát fényes féldrágakövekből készült gyöngyökkel. Átmérőjük kb. 8 mm, közepén egy arany vagy ezüst színű Buddha-fej található, amely 10x15 mm-es mérettel rendelkezik. Ezt a stílusos karkötőt..

Karkötő Buddha Tigrisszem
-70%

5,290 Ft1,620 Ft Adó nélkül: 1,350 Ft

A tigrisszem segít a céljaink elérésében, valamint a dilemmák és a belső konfliktusok megszüntetésében is. Bátorságot és önbizalmat ad, segít abban, hogy felismerje saját tehetségét, ugyanúgy, ahogy segít felismerni a kijavítandó hibákat. A féldrágakövek átmérője körülbelül 8 mm, középen egy ar..

Karkötő Buddha Jaspis
-57%

4,960 Ft2,180 Ft Adó nélkül: 1,817 Ft

A Buddha Japsis karkötő képe az arckiszi gyöngyszeme, melynek átmérője körülbelül 8 mm, középen pedig egy ezüst Buddha fejű gyöngy, amely 15 x 10,5 mm. Ez a gyönyörű karkötő külön-külön viselhető, így könnyedén kombinálható más karkötőkkel. A karkötő kb. 19 cm-es kerületével van ellátva.Jasper békét..

Karkötő Obsidián pehely
-47%

Hipsters

rating

4,300 Ft2,310 Ft Adó nélkül: 1,925 Ft

Segít a cél elérésében Az Obsidián segít megszabadulni a külső hatásoktól, hogy az ötleteinkre koncentrálhassunk és az álmok megvalósításara. Ez a kő segít az érzelmi akadályok leküzdésében.Csökkenti a gyomorfájást, a bélgörcsöt és gyógyító hatásasal van rájuk.A karkötő gyöngyök pelyhes obszidiánbó..

Karkötő Barna Jaspis
-47%

4,300 Ft2,310 Ft Adó nélkül: 1,925 Ft

NYUGODTSÁGOT TEREMT ÉS CSÖKKENTI A STRESSZT Jasper békét hoz, és megszünteti a félelmet és a stresszt. Segít a szervezeti készségek fejlesztésében, a teljesség érzésében és az élet örömében. Folyamatosan tisztító és védő energiát bocsát ki. Alkalmas azok számára, akik az önbecsülésükön dolgoznak,..

Nincs raktáron
1 az 6 a 6 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok egyenesen az e-mail fiókodba!

Hírlevél

Ha tetszik a kínálatunk, iratkozz fel a hírlevelünkre! Azonnal értesítünk, ha új áru érkezik.
A vevők olyan különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments