Merevítős melltartók Calvin Klein

magnifier

Merevítős melltartók Calvin Klein

Minden nő tökéletes tartást vár el a melltartójától. Nálunk megtalálhatod, amit keresel! A tökéletes Calvin Klein merevítős melltartó csak rád vár! Még nem választottál? Gyere és segítünk! A Wanteen olyan párnázott melltartókat is találhatsz, amelyek merevítős kosárral rendelkeznek így alkalmasak a kisebb mellekhez is - megemelik és optikailag nagyítják őket. Viszont ugyanígy alkalmasak a nagyobb mellekhez is, szép formát kölcsönöznek nekik és biztos tartást biztosítanak mozgás közben. Találd meg a neked legmegfelelőbb darabot és légy benne ellenállhatatlan! A melltartók nagyon kényelmesek, viseletük kellemes, valódi istennőként fogod magad bennük érezni. Csak egy kattintás és bármelyik a tied lehet! Ha nem lenne jó a méret, probléma nélkül kicseréljük.
Női sportmelltartó Calvin Klein Bralette Lift rózsaszín
-10%

17,197 Ft15,539 Ft Adó nélkül:12,949 Ft

Calvin Klein márkájú női, merevítő és kapocs nélküli sportmelltartó. Alkalmas szabadidős tevékenységekhez és sporthoz. Élvezze a maximális kényelmet, amelyet ez a közkedvelt darab kínál! Felvétele egyszerű az anyag rugalmasságának és az elasztikus feliratos sávnak köszönhetőén. Finom szövetből készü..

Női sportmelltartó Calvin Klein Bralette Lift szürke
-5%

17,197 Ft16,349 Ft Adó nélkül:13,624 Ft

Calvin Klein márkájú női, merevítő és kapocs nélküli sportmelltartó. Alkalmas szabadidős tevékenységekhez és sporthoz. Élvezd a maximális kényelmet, amelyet ez a közkedvelt darab kínál! Felvétele egyszerű az anyag rugalmasságának és az elasztikus feliratos sávnak köszönhetőén. Finom szövetből készül..

1 az 2 a 2 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok egyenesen az e-mail fiókodba!

Hírlevél

Ha tetszik a kínálatunk, iratkozz fel a hírlevelünkre! Azonnal értesítünk, ha új áru érkezik.
A vevők olyan különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments