Férfi Papucsok

Férfi Papucsok

Férfi papucsok olyan exkluzív márkáktól, mint a Calvin Klein és a Tommy Hilfiger - bármilyen outfithez passzolnak. Hordhatod őket az utcán, otthon és a strandon is. Ezek az exkluzív férfi papucsok rendkívül kényelmesek, stílusosak, kivitelezésük pedig luxus.Időtlenek és minimalisták. Basic és élénkebb, vidámabb színekben is elérhetőek. A Wantee-n megtalálhatod a legkelendőbb darabokat. Ezek a márkás papucsok általában unisexek, így a partnereddel is hordhatod őket. Megtetszett valamelyik? Csak egy kattintás és azonnal a tied lehet! Ha nem lenne jó a méret, probléma nélkül kicseréljük. Emellett, ha 12 ezer Ft felett vásárolsz, a szállítást is mi álljuk.


Férfi strandpapucs Calvin Klein Swimwear fekete
-31%

12,942 Ft8,966 Ft Adó nélkül:7,472 Ft

Márkás Calvin Klein férfi strandpapucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveSzín: fekete..

Férfi strandpapucs Calvin Klein Swimwear piros
-28%

12,942 Ft9,324 Ft Adó nélkül:7,770 Ft

Márkás Calvin Klein férfi strandpapucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábraCalvin Klein felirattal díszítveSzín: piros, fekete..

Férfi strandpapucs Calvin Klein Risk Red piros
-28%

12,942 Ft9,326 Ft Adó nélkül:7,772 Ft

Márkás Calvin Klein férfi strandpapucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveSzín: piros..

Férfi Papucs Calvin Klein Slide fekete-fehér
-11%

14,364 Ft12,924 Ft Adó nélkül:10,770 Ft

Márkás férfi papucs a Calvin Kleintől -  személyre szabott kényelemviselete kellemes és légieskönnyen felvehető könnyű, rugalmas anyagból készült tökéletesen illeszkedik a lábrafehér Calvin Klein felirat díszítiSzín: fekete, fehér..

Férfi Papucs Calvin Klein Swimwear Slide fehér
-26%

14,364 Ft10,764 Ft Adó nélkül:8,970 Ft

Márkás Calvin Klein papucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveAnyagösszetétel: 100% EVASzín: fehér..

1 az 5 a 5 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok egyenesen az e-mail fiókodba!

Hírlevél

Ha tetszik a kínálatunk, iratkozz fel a hírlevelünkre! Azonnal értesítünk, ha új áru érkezik.
A vevők olyan különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments