Karkötők

Karkötők

Széles kínálatot, gyors kiszállítást és kiváló árakat biztosítunk vásárlóink számára. Modelljeink legtöbbje uniszex, tehát megfelel mindenki számára. Természetesen külön férfi és női darabokat is talál. A karkötő a legkedveltebb kiegészítő, mivel szinte mindenhez viselhető és kitűnően tükrözheti viselője stílusát.


Karkötő Buddha Jin Jang Tigrisszem
-40%

Hipsters

rating

4,957Ft2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Buddha Jin-Jang karkötő tigrisszem és fehér achát fényes féldrágakövekből készült gyöngyökkel. Átmérőjük kb. 8 mm, közepén egy arany vagy ezüst színű Buddha-fej található, amely 10x15 mm-es mérettel rendelkezik. Ezt a stílusos karkötőt..

Karkötő Buddha Jaspis
-37%

4,957Ft3,139Ft Adó nélkül: 2,616Ft

A Buddha Japsis karkötő képe az arckiszi gyöngyszeme, melynek átmérője körülbelül 8 mm, középen pedig egy ezüst Buddha fejű gyöngy, amely 15 x 10,5 mm. Ez a gyönyörű karkötő külön-külön viselhető, így könnyedén kombinálható más karkötőkkel. A karkötő kb. 19 cm-es kerületével van ellátva.Jasper békét..

Karkötő Buddha Tigrisszem
-63%

5,287Ft1,983Ft Adó nélkül: 1,652Ft

A tigrisszem segít a céljaink elérésében, valamint a dilemmák és a belső konfliktusok megszüntetésében is. Bátorságot és önbizalmat ad, segít abban, hogy felismerje saját tehetségét, ugyanúgy, ahogy segít felismerni a kijavítandó hibákat. A féldrágakövek átmérője körülbelül 8 mm, középen egy ar..

Karkötő Szerencsét hozó elefánttal
-58%

4,626Ft1,983Ft Adó nélkül: 1,652Ft

Az érzéseinket és azt, hogy mit és hogyan élünk meg, a gondolataink határozzák meg. A karkötő vulkáni kőgyöngyökkel rendelkezik, amelyek átmérője körülbelül 8 mm. A vulkáni kő rendkívül védőnek tekinthető. Ez segít a gyógyításban és a gyógyulásban, valamint elhárítja a fizikai és pszichikai tám..

Karkötő Jaguár - Fekete jáspis
-43%

4,626Ft2,643Ft Adó nélkül: 2,203Ft

Fekete jáspis és lapis lazuli A jaguárt a királyi hatalom védelmezőjeként tartják számon. Régen, még Kolumbusz ideje előtt, a jaguár volt a dzsungel királya, aki a tűz és a vadászat ajándékát hozta magával. Az amazonasi törzsek a mai napig a lélek őrzőjeként és az erő forrásaként tisztelik a jagu..

Karkötő Jaguár - Tigrisszem
-34%

3,965Ft2,643Ft Adó nélkül: 2,203Ft

A jaguárt egykoron a királyi hatalom védelmezőjeként tartották számon, az aztékok hadseregében volt egy elit katona csoport, az úgynevezett Jaguár lovagok.A karkötő gyöngyei fényes tigrisszem féldrágakőből készültek, kb 9 mm-es átmérővel. Középen jaguárfej található és aranyozott színű körök. A kark..

Karkötő Fekete Grál
-50%

Hipsters

rating

3,965Ft1,983Ft Adó nélkül: 1,652Ft

Fekete karkötő keresztel és berakott cseh minikristályokkal. Egy körülbelül 21 cm-es kerületű gumiszalagon van, így kényelmesen felhúzhatod a kezedre. 14 fekete vulkáni kövekből készült gyöngyből áll, amelyek átmérője kb. 12mm, továbbá megtalálható rajta két fényes gyöngy és a cseh kristályokból kir..

Női Karkötő Kereszt jelével
-42%

5,287Ft3,073Ft Adó nélkül: 2,561Ft

Női karkötő kereszt jelével A női kereszt alakú keresztény karkötő, elegáns megjelenésű és alkalmas a mindennapi viseletre, amelynek hossza 19 cm, szélessége 5 mm és súlya 20,7 gram. Garantáltan feldobja ruházatát, és mosolyt varázsol szerettei arcára.Anyag: fémötvözetSzínek: ezüst, arany, arany-..

1 az 8 a 8 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok a postafiókjába

Hírlevél

Ha tetszik a szortimentünk, kérjük, iratkozzon fell a hírlevelünkre. Emaileket küldünk, ha valami érdekes vagy új árú érkezik.
A vevők különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments