Karkötők

Karkötők

Széles kínálatot, gyors kiszállítást és kiváló árakat biztosítunk vásárlóink számára. Modelljeink legtöbbje uniszex, tehát megfelel mindenki számára. Természetesen külön férfi és női darabokat is talál. A karkötő a legkedveltebb kiegészítő, mivel szinte mindenhez viselhető és kitűnően tükrözheti viselője stílusát.

Karkötő Siddharta pirosos-barna
-54%

5,044 Ft2,342 Ft Adó nélkül:1,952 Ft

A karkötő vörös-barna színű, első osztályú fából készült. Körülbelül 52 cm a kerülete, és nyúló anyagból készült, így a könnyen felvehető. A gyöngyök mérete körülbelül 8 mm.Fából készült karkötő védő funkcióval. Elűzi a rossz gondolatokat, viselőjének életkedvet és optimizmust hoz...

Karkötő Oroszlán - Tigrisszem
-34%

4,325 Ft2,876 Ft Adó nélkül:2,397 Ft

Az oroszlán a tűz spontán erejét jelképezi. Erős totemállatként a legmélyebb belsőnkben található "ragadozó vadállat" (egocentrizmus, önzés, lobbanékonyság, büszkeség) megszelidítésében segít. A tigris ereje képviseli a szellemi belső varázslatos erejét, az ébredést - az ember lelki halhatatlanságán..

Karkötő Fekete Grál
-60%

Hipsters

rating

4,325 Ft1,732 Ft Adó nélkül:1,444 Ft

Fekete karkötő keresztel és berakott cseh minikristályokkal. Egy körülbelül 21 cm-es kerületű gumiszalagon van, így kényelmesen felhúzhatod a kezedre. 14 fekete vulkáni kövekből készült gyöngyből áll, amelyek átmérője kb. 12mm, továbbá megtalálható rajta két fényes gyöngy és a cseh kristályokból kir..

Női karkötő Afra
-47%

9,718 Ft5,186 Ft Adó nélkül:4,322 Ft

Nők számára készült dizájner darab, átlátszó kövekkel kiegészítve. Alkalmas ajándékként szeretteinknek, akiknek biztosan fog tetszeni. Ez a gyönyörű karkötő 20 centiméter hosszú és 9 mm széles. Választhatja az ezüst vagy az arany változatot, vagy akár mindkettőt is. Anyag: fémötvözetSzínek: ezü..

Női karkötő Aurora
-75%

11,875 Ft3,061 Ft Adó nélkül:2,551 Ft

Extravagáns, masszív karkötő, amely tiszta és csillogó kristályokkal díszített, ami nem hiányozhat semmilyen ékszerdobozban. Ez az ékszer kifejezetten olyan nők és hölgyek számára készült, akik nem szeretik az egyszerűséget, de élvezik a megkülönböztetőbb kiegészítőket. Alkalmas munkába, különböző t..

Női Karkötő Forever
-69%

6,842 Ft2,124 Ft Adó nélkül:1,770 Ft

Elegáns karkötő, amely minden nőt elbűvöl, tökéletesen kiegészíti a mindennapi ruhákat és kitűnik a kézen. Elsősorban olyan hölgyeknek tervezték, akik szeretik az érdekes kiegészítőket. Alkalmasak a mindennapi viseletre, de különböző bálokra és esküvőkre is.Anyag: bizsu, fémötvözetMéretek: hossz 16 ..

Női Karkötő Kereszt jelével
-42%

5,763 Ft3,345 Ft Adó nélkül:2,787 Ft

Női karkötő kereszt jelével A női kereszt alakú keresztény karkötő, elegáns megjelenésű és alkalmas a mindennapi viseletre, amelynek hossza 19 cm, szélessége 5 mm és súlya 20,7 gram. Garantáltan feldobja ruházatát, és mosolyt varázsol szerettei arcára.Anyag: fémötvözetSzínek: ezüst, arany, arany-..

Női karkötő Római
-69%

6,842 Ft2,124 Ft Adó nélkül:1,770 Ft

Ez a karkötő a római kultúrát és a művészetet kedvelő nők számára készült. Két, római számokat összekötő fémgyűrűből áll. Alkalmas különböző társadalmi rendezvényekre, valamint iskolába vagy munkába is. Más divatkiegészítőkkel is kombinálható és minden öltözködési stílushoz illik.Anyag: bizsu, fémöt..

Női karkötő Végtelen mini-kristályokkal
-49%

Hipsters

rating

6,439 Ft3,345 Ft Adó nélkül:2,787 Ft

Érdekes karkötő, a végtelenség jelével, ami végtelen szeretetet vagy örökké tartó szerelmet is jelenthet. Ezért nagyszerű ajándék barátnőjének, édesanyjának vagy nagymamájának is, akiknek minden bizonnyal mosolyt varázsol az arcukra. Anyag: bizsu, fémötvözetSzínek: ezüst, arany, rózsaszín arany..

Női karkötő Zaira
-58%

7,561 Ft3,203 Ft Adó nélkül:2,669 Ft

Egy érdekes darab, elegáns öltözködésű nők és lányok számára - alkalmas munkába, társadalmi eseményekre, vagy akár iskolába is. Ezüst, arany és rózsaszín-arany ötvözött fémekből áll és egy csodálatos, csillogó kristályokkal kirakott gömbbel van díszítve.Anyag: bizsu, fémötvözetSzínek: ezüstMéretek: ..

1 az 10 a 10 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok egyenesen az e-mail fiókodba!

Hírlevél

Ha tetszik a kínálatunk, iratkozz fel a hírlevelünkre! Azonnal értesítünk, ha új áru érkezik.
A vevők olyan különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments