Női Papucsok

magnifier

Női Papucsok

Női papucsok olyan exkluzív márkáktól, mint a Calvin Klein és a Tommy Hilfiger - bármilyen outfithez passzolnak. Hordhatod őket az utcán, otthon és a strandon is. Ezek az exkluzív női papucsok rendkívül kényelmesek, stílusosak, kivitelezésük pedig luxus.Időtlenek és minimalisták. Basic és élénkebb, vidámabb színekben is elérhetőek. A Wantee-n megtalálhatod a legkelendőbb darabokat. Ezek a márkás papucsok általában unisexek, így a partnereddel is hordhatod őket. Megtetszett valamelyik? Csak egy kattintás és azonnal a tied lehet! Ha nem lenne jó a méret, probléma nélkül kicseréljük. Emellett, ha 12 ezer Ft felett vásárolsz, a szállítást is mi álljuk.

Női papucs Calvin Klein NYC Slide fehér-fekete
-29%

13,878 Ft9,880 Ft Adó nélkül: 8,233 Ft

Márkás Calvin Klein papucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábraminimalista CK monogrammal díszítveAnyagösszetétel: 100% EVASzín: fekete fehér pánttal..

Női papucs Calvin Klein One Mold Slide piros
-29%

13,878 Ft9,880 Ft Adó nélkül: 8,233 Ft

Márkás Calvin Klein papucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveAnyagösszetétel: 100% EVASzín: piros..

Női strandpapucs Calvin Klein Swimwear Metal Logo piros
-35%

Calvin Klein

rating

12,557 Ft8,228 Ft Adó nélkül: 6,857 Ft

Calvin Klein női strandpapucs - kényelem, amibe beleszeretsz.kényelmes és levegőskönnyen felvehetőkönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveSzín: piros..

Női strandpapucs Calvin Klein Wave rózsaszín-fekete
-26%

11,549 Ft8,558 Ft Adó nélkül: 7,132 Ft

Calvin Klein női strandpapucs- kényelem, amibe beleszeretsz.kényelmes és levegőskönnyen felvehetőkönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveSzín: rózsaszín, fekete..

Női strandpapucs Calvin Klein Swimwear Metal Logo fekete
-23%

Calvin Klein

rating

10,574 Ft8,228 Ft Adó nélkül: 6,857 Ft

Márkás Calvin Klein női strandpapucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveSzín: fekete..

Női papucs Calvin Klein Velcro Slide rózsaszín-türkiz
-29%

13,878 Ft9,880 Ft Adó nélkül: 8,233 Ft

Márkás Calvin Klein papucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábraminimalista CK monogrammal díszítveAnyagösszetétel: 100% EVASzín: kék rózsaszín pánttal..

Női papucs Calvin Klein NYC Slide piros-fekete
-29%

13,878 Ft9,880 Ft Adó nélkül: 8,233 Ft

Márkás Calvin Klein papucs - kényelem, amelybe beleszeretszkényelmes és puha könnyen felhúzhatókönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveAnyagösszetétel: 100% EVASzín: piros fekete pánttal..

Nincs raktáron
Női strandpapucs Calvin Klein Swimwear fekete
-32%

12,557 Ft8,558 Ft Adó nélkül: 7,132 Ft

Calvin Klein női strandpapucs - kényelem, amibe beleszeretsz.kényelmes és levegőskönnyen felvehetőkönnyű és rugalmas anyagból készülttökéletesen illeszkedik a lábrafeltűnő Calvin Klein felirattal díszítveSzín: fekete..

1 az 8 a 8 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok egyenesen az e-mail fiókodba!

Hírlevél

Ha tetszik a kínálatunk, iratkozz fel a hírlevelünkre! Azonnal értesítünk, ha új áru érkezik.
A vevők olyan különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments