Nyakláncok

Nyakláncok

Válasszon nyakláncot a stílusának megfelelően! A Wantee.hu-nál szeretjük az eredeti nyakláncokat, legyen az modern, stílusos, retró vagy akár vintage. Az itt talált nyakláncokkal nem csak magának, hanem szeretteinek és barátainak is örömöt okozhat.Nyaklánc két fél részére King and Queen
-42%

Hipsters

rating

6,278Ft3,701Ft Adó nélkül: 3,084Ft

A szerelmes pároknak, királynak és királynőjénekFejezd ki érzéseidet egy szép nyaklánc adományozásával a királynődnek vagy a királyodnak. Két medálból állnak, amelyek egy gyűrűvel ellátott szerelmes betűkkel vannak ellátva. A fekete koronával és az arany koronás hölgyekkel rendelkező férfiak mindegy..

Nyaklánc pároknak - örök szerelem
-41%

6,939Ft4,097Ft Adó nélkül: 3,414Ft

Az igaz szerelemnek sosincs boldog végződése, mert az igaz szerelem soha nem ér véget. A kettős medál két különálló nyakláncból áll (2 medál és 2 lánc).Nyakláncok sebészeti acél ezüstből készülnek. A nagyobb medál átmérője körülbelül 21,8 mm és kisebb, mint 18,6 mm. A férfi lánc kerülete kb. 50 cm,..

Nyaklánc pároknak Dreams of Love
-42%

6,278Ft3,701Ft Adó nélkül: 3,084Ft

A szerelmes párok számára Fekete és ezüst aranyozott színű cirkóniás kövekkel díszített medálok nőknek és férfiak számára az egész medál érdekes megjelenését eredményezik. Elegáns és egyszerű, hogy minden alkalomra minden ruhadarabhoz illeszkedjenek.Férfi medál méretei: Magasság 31mm, Szélesség- 30..

Nyaklánc pároknak Eternal Love
-35%

6,278Ft4,097Ft Adó nélkül: 3,414Ft

Stílusos ékszer, szerelmes pároknak Hosszú formájú és Eternal Love felirattal. Végtelen szerelemről beszélnek. Világos és csillogó kristályokkal díszített, kis fekete kocka alakú medálal és aranyszínű szívvel. Ideális párok számára és minden alkalomra alkalmas, akár ajándékként is. Egy női é..

Nyaklánc pároknak Hope
-38%

5,948Ft3,701Ft Adó nélkül: 3,084Ft

A szerelmes párok számára Emlékeztet minket a szeretetre, amely reményt ad nekünk mindennapjainkba. A férfi és női medál változatban. Férfi medál két kerek alakból készült, amelyek közül az egyik fekete és a másik ezüst színű. Nemesacélból készült, kristályos díszítéssel, amely egy gyönyörűen csi..

Nyaklánc pároknak Love Forever
-47%

7,600Ft4,097Ft Adó nélkül: 3,414Ft

Szerelmes párok számára A férfi medál két érdekes, rozsdamentes acélból, fekete és ezüstből álló formából áll, amelyeket "Love" és egy csillogó cirkóniás kő díszít. A női medál két arany gyűrűből és ezüst szívből áll, "Forever" felirattal és egy cirkónium kavicsos. Érdekes tartozék, amely könnyen..

2,908Ft Adó nélkül: 2,423Ft

Párok és a szerelmesek számáraKöszönd meg a partnerednek, hogy veled van, és ajándékozd e szimbolikus kulcsot a szívedhez. A nyaklánc két, angol felirattal ellátott medálból áll, ami azt jelenti, hogy „Köszönöm, hogy velem vagy” mini-kristályokkal díszítve. Mindegyik medálon egy kis fekete kulcstart..

Nincs raktáron
Nyaklánc pároknak Our love, Our hope
-38%

5,948Ft3,701Ft Adó nélkül: 3,084Ft

A párok és a szerelmesek számára! A medálok csatlakoztatása után egy szívet alakítanak. A szeretet, remény feliratok és mini-kristályok díszítik őket.Az ár magában foglal egy férfi és egy női nyakláncotMedál méretei: magasság - 30 mm, szélesség -11 mm, nyaklánc hossza 55 cmNyaklánc súlya: 13 gAnyag:..

Nyaklánc I love you
-44%

4,957Ft2,776Ft Adó nélkül: 2,313Ft

Ajándék partnerénekÉrdekes medálok nőnek és a kerek formájú medálok férfiaknak, akik szeretik a különböző formájú faragott szimbólumokat "szeretlek". A férfi medál nagyobb méretű ezüst színű, rozsdamentes acélból, nőknek peddig különböző színekben kisebbek, különböző díszítéssel a "Szeretlek" felira..

Nyaklánc Love is always here
-41%

6,939Ft4,097Ft Adó nélkül: 3,414Ft

A párok és a szerelmesek számáraEgyedülálló nyaklánc, melyet a két medálod összeilleszt. Ideális ajándék barátnak, barátnőnek, férjnek vagy feleségnek, mert a két hiányzó részt jelemeznek amelyikek egymásba esnek. Amikor egyesíti ezeket a részeket, a szeretetlevél "Love is always here now and foreve..

Nyaklánc párok számára Believe in Love
-32%

Hipsters

rating

5,948Ft4,097Ft Adó nélkül: 3,414Ft

A szerelmes párok számára Egyszerű és elegáns, hogy megfeleljen a ruhák bármilyen stílusának. Férfi és női medál változatban. A férfi medál hosszúkás alakú, fele szíve fekete, a másik fele pedig rózsaszínű arany színű, amely egy egységet alkot. Nemesacélból készült, kristályos díszítéssel, amely ..

Nyaklánc keresztel
-26%

4,957Ft3,701Ft Adó nélkül: 3,084Ft

Elegáns és gyengéd nyaklánc a kereszt jelével. Két kereszt egy kis mini-kristályral összefonódik a kereszten. Anyának, testvérnek vagy barátoknak ajándékként.A lánc ezüst színű sebészeti acélból készül, és a kereszt formájú medál réz és fekete színű. A függő méretek körülbelül 30 x 15 x 11 mm, és a ..

Nyaklánc Édesanya szívével aranyozott
-41%
rating

6,609Ft3,965Ft Adó nélkül: 3,304Ft

Szimbolizálja az anya és a gyermek köszti örök egységétNyakláncnak van egy szív alakú medálja, amelyben egy anya és egy gyermek keze csatlakozik. Ez képviseli az anya és a gyermek egységét a szívében. Bárhová megy egy gyermek, bármit is tesz, az anya megtartja őt a szívében, és vezeti az életben.Tis..

rating

6,609Ft Adó nélkül: 5,507Ft

A szív alakú medál az anya és a gyermek együttes kezeit jeleníti meg, ami szimbolizálja az örök kapcsolatot a szívükben. Emlékeztet az anyaság fontosságára és e kapcsolat egyedülálló helyzetére az emberi életben. Bárhová megy egy gyermek, bármit is tesz, az anyja megtartja őt a szívében, és vezeti a..

Nyaklánc Buddha Obsidian
-28%

Hipsters

rating

10,904Ft7,930Ft Adó nélkül: 6,609Ft

Ez a nyaklánc lávaköves obszidiánból készült, nagy Buddha fejfüggővel. Az Obsidian kő lehetővé teszi, hogy új ember legyen.6 mm átmérőjű fekete gyöngyökből készült, a medál mérete 46 x 36,6 x 15 mm. Kettős kötéssel rendelkezik, melynek köszönhetően az Ön kívánsága szerint állítható be (kerülete kb. ..

Fitness nyaklánc sulyzóval
-26%

4,957Ft3,701Ft Adó nélkül: 3,084Ft

Motivációs lánc Tartsa meg az életmódját! Mutassa meg, hogy melyik utat választotta, amit élvez, és mit szeret. Motiválja magát és másokat maga körül.E súlyzó lánc egy nagyszerű kiegészítő minden olyan férfi vagy nő számára, aki szereti a fitneszet. A medál alkalmas crossfit, testépítők vagy súlyem..

1 az 16 a 16 (1 Oldal)
Különleges ajánlatok a postafiókjába

Hírlevél

Ha tetszik a szortimentünk, kérjük, iratkozzon fell a hírlevelünkre. Emaileket küldünk, ha valami érdekes vagy új árú érkezik.
A vevők különleges ajánlatokat kapnak, amelyek máshol nem találhatók meg!

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments