magnifier

Wantee

Dizájner kiegészítők és ruházat márkája, ihlette az emberek és történeteik. Egy fiatal márka, amely dizájner kiegészítőket és ruházatokat gyárt. 


Wantee Medical Bokazokni 5-pack ajándékdobozban
-10%
rating

14,514 Ft 13,080 Ft Adó nélkül: 10,900 Ft

5-ös csomagolású Medical bokazokni ajándékdobozban Egészségügyi motívummal ellátott dizájn zoknik 5-ös csomagolása. Egészségügyi dolgozóknak, orvosoknak, gyógyszerészeknek, nővéreknek, laboránsoknak és asszisztenseknek tervezve. De ugyanígy a medikusoknak is és mindenkinek, akik az egészségünkkel ..

 
rating

2,665 Ft Adó nélkül: 2,221 Ft

Megérkezett a Medical kollekció új kiadása!  Az egyedi Wantee márka egészségügyi zoknija közkedvelt világoskék színben. Ha vág az agyad, ügyesek a kezeid és nem félsz a vértől sem, akkor ez a zokni pont neked való. A Medical Blue zokni a sikeres Medical kollekció legújabb darabja..

 
rating

2,665 Ft Adó nélkül: 2,221 Ft

Wantee Medical One bokazokni orvosi zöld színben - a legnépszerűbb az orvosi zoknik között. Exkluzív egészségügyi mintázatú bokazokni, amibe garantáltan beleszeretsz. A kellemes pamut-összetétele elvarázsol minden orvost, gyógyszerészt, medikust és ápolót. Olyanoknak készült, akik szívvel-lélek..

 

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Stílusos rózsaszín szín egyszerűen illik az egészségügyi szakemberekhez.Antibakteriális zokni Zoknik, kifejezetten az egészségügyi személyzet, orvosok, ápolók, mentősök, gyógyszerészek, patikusok vagy fiatal orvosok számára készültek, ezek a zoknik rájuk vannak tervezve. Unisexek, tehát alkalmasa..

 
rating

2,665 Ft Adó nélkül: 2,221 Ft

Azoknak, akikben egy orvos szívverése pulzál, elkészítettük a Medical Two zoknit, egy kényelmes bokaváltozatban. Ha elalszol egy mentőszirén hangjánál, egy fecskendővel a kezedben és egy betegségleírással az asztalon, ezek a zoknik nem hiányozhatnak a lábaidról. Minden orvos, mentős, nővér, laborató..

 
rating

2,665 Ft Adó nélkül: 2,221 Ft

Egészségügyi dizájnnal ellátott bokazokni, mindazoknak, akik szívvel-lélekkel törődnek az életünkkel A pár mindkét része más dizájnnal van ellátva, így nagyon játékos benyomást kelt. Az egyiket vesék, tabletták és szívek díszítik. A másikat gyógyszerek, szike, hőmérő, EKG és injekció...

 
rating

2,665 Ft Adó nélkül: 2,221 Ft

Az egészség mindig is nagy értékkel bírt, ma ezt még jobban tudatosítjuk. Legközelebbi szövetségeseink pont az orvosok, nővérek, gyógyszerészek és más egészségügyi dolgozók. Éppen nekik terveztük a Wantee Medical Y bokazoknit. Életet visz a kórházi folyosókra és megörvendezteti a betegeket is. A f..

 
Wantee Medical Zokni 5-pack ajándékdoboz
-7%
rating

17,141 Ft 15,950 Ft Adó nélkül: 13,291 Ft

5 pár orvosi zokni csomagolva ajándékdobozban antibakteriális zoknik puha és kényelmes anyag egyedi design ideális ajándék egészségügyi dolgozónak Egészségügyi mintájú dizájnzoknik négyes csomagolásban. Egészségügyi dolgozóknak, orvosoknak, gyógyszerészeknek, ápolóknak, laboratóriumi assz..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

 Az egyedi Wantee márka egészségügyi zoknija közkedvelt világoskék színben. Ha vág az agyad, ügyesek a kezeid és nem félsz a vértől sem, akkor ez a zokni pont neked való. A Medical Blue zokni a sikeres Medical kollekció legújabb darabja. Egészségügyi alkalmazottaknak, orvosoknak,..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

A Medical Dent zoknik azonnal mosolyt varázsolnak az arcodra. A Medical Dent kollekcióból származó zoknik elnyerték sok egészségügyi szakember szívét. A zoknik fogorvosoknak, fogorvosi asszisztenseknek, dentális higiénikusoknak, fogtechnikusoknak, arc- és állcsontsebészeknek, fogorvostanhallgatók..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Medical Pop zokni üde, színes, változatos dizájnnalVidítsd fel a kórházak osztályait és folyosóit ezzel a pop-art stílusú orvosi zoknival! Ha az egészségügyben dolgozol, akkor az olyan dolgok, mint a kötszer, vér, injekció, gyógyszerek vagy sebtapaszok a mindennapjaid részét képezik. Ha számodra is ..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Medical Rebel zokni fenegyerekeknek A vicces mintázatú egészségügyi zoknikkal már tele van a piac. Ezért hoztuk most ezt a vad újdonságot, a Medical Rebel zoknit. Ajánljuk minden olyan orvosnak, ápolónak és mentősnek, akik nem ijednek meg a spriccelő vértől vagy a nyílt törésektől. A nyílt sebe..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Ha egészségügyi vér folyik az ereidben, ha felmegy az adrenalinszinted minden egyes betegnél és ha az egész életed egy nagy diagnózis, akkor ezt a zoknit feltétlenül be kell szerezned! Orvosoknak, mentősöknek, gyógyszerészeknek, ápolóknak, medikusoknak és más egészségügyi szakembereknek készültek!&n..

 
rating

12,259 Ft Adó nélkül: 10,216 Ft

Rövid ujjú prémium póló zsebbel egészségügyi dolgozóknak Póló orvosoknak, gyógyszerészeknek, medikusoknak és más egészségügyi dolgozóknak! A jobb ujj fonendoszkópokkal, injekciókkal és tablettákkal díszített. A bal oldalán praktikus mellzseb található, szív, EKG és adrenalin díszítéssel, amely ..

 

12,259 Ft Adó nélkül: 10,216 Ft

Rövid ujjú prémium póló zsebbel egészségügyi dolgozóknak Póló orvosoknak, gyógyszerészeknek, nővéreknek, medikusoknak és más egészségügyi dolgozóknak! A jobb ujj fonendoszkópokkal, injekciókkal és tablettákkal díszített. A bal oldalán praktikus mellzseb található, szív, EKG és adrenalin díszítésse..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Ha jó helyen van a szíved és számodra elsődleges a betegekkel való törődés, akkor van számunkra valamid. A közkedvelt Medical kollekciót egy újabb darabbal bővítettük ki. Lifestyle zokni orvosoknak, nővéreknek, medikusoknak, gyógyszerészeknek és mindenkinek, akinek fontos mások egészsége. Olyan se..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Ha egészségügyi vér folyik az ereidben, ha felmegy az adrenalinszinted minden egyes betegnél és ha az egész életed egy nagy diagnózis, akkor ezt a zoknit feltétlenül be kell szerezned! Orvosoknak, mentősöknek, gyógyszerészeknek, ápolóknak, medikusoknak és más egészségügyi szakembereknek készültek! E..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Zokni azoknak, akik az egészségünkkel törődnek! Zokni orvosok, gyógyszerészek, ápolók, medikusok és egyéb egészségügyi szakemberek számára. Nagy népszerűségnek örvend. Szívvel, vesével, fonendoszkóppal, injekciókkal és tablettákkal mintázott. Minőségi anyagokból készült mind a hölgyek, min..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

A szemtelen majombanda elfoglalta a te zoknidat is! Tudtad? A majmoknál a vigyorgás és szájrángatás az agresszió jele, de ugyanígy a fej fel-le mozgatása vagy a fej és vállak rángatása is. A legnagyobb majom a mandrill hím majom, közel 1 m magas és súlya pedig 35 kg is lehet. További érdekesség..

 

2,665 Ft Adó nélkül: 2,221 Ft

Légy te a majmok királya az exkluzív Wantee márka banános zoknijával!Dobd fel az outfitedet ezzel a felemás zoknival, amely extravagáns, egyedi és ötletes. Elvisz az egzotikus gyümölcsök országába, ahol garantált a jókedv. Unisex, így férfiak és nők is hordhatják egyaránt.Anyagösszetétel: 80 % pamut..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Felfedeztük a folyékony arany titkát, ami nem mást, mint a komló. Ezt az egész világon kedvelt növényt mostantól már a zoknidon is hordhatod. És ez nem minden! A zoknin találhatsz még frissítő sörrel teli korsókat és poharakat is. De ugyanígy az ellenállhatatlan, krémes hab sem hiányozhat róluk. Min..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Ellenállhatatlan hab, buborékok és megismételhetetlen íz. Ha meglátja ezt a sörös zoknit, garantáltan összefut a nyál a szájában.Ha Ön is szereti ezt a finom italt, akkor ezt a zoknit egyenesen Önnek tervezték. Mindannyian tudjuk, hogy a legnagyobb félfrissülést egy pohár sor okozza. Új ba..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Túl sok időt töltesz el feleslegesen az üzletekben? Jobb, ha nem is kérdezik meg tőled, IGEN vagy NEM? Sosem tudod eldönteni, hogy balra vagy jobbra? A mérleg jegyében születtél és a legnehezebb dolog a számodra döntést hozni? Ha ezek közül legalább egy illik rád, írj a Jézuskának, hogy a mi kérdése..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Szereti a kockázatot és az izgalmat? Szenvedélyes kártyajátékos? Akkor a Poker zokni éppen Önnek való. Tegye le a kártyákat az asztalra, vegye fel az összes zsetont, és készüljön fel a győzelemre. Tegye egyértelművé, hogy nem Ön a könnyű préda, és minden bank az Öné. És nem kell mindig kaszinóba men..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Az őrült flamingók megszállták a fekete Wantee zoknikat.A flamingók közkedvelt motívumnak számítanak - nem csak a ruházatot illetően. A flamingó mintázatú dizájnzokni nagyon trendi. A divatban már egy jó ideje az előkelő első helyeken tartózkodnak, ami a népszerűséget illeti, a közkedveltségük ..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Wantee Versenyző zokni mindazoknak, akiket felvet az adrenalin Tűnj ki már a startvonalon ebben az új dizájn zokniban. Ez az élénk piros szín nem egy ellenfelet megszelídít. Érj be a célba elsőként és szerezd meg az áhított díjat, amit így már nem csak a zoknidon hordhatsz.  Zokni spo..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

A pénz nem minden, de egy biztos: az ambíció és a siker jelképeDizájn, biznisz zokni euró szimbólummal, ami tökéletesen kiegészíti az öltönyödet vagy más outfitedet, legyen szó akár üzleti tárgyalásokról, találkozókról vagy előadásokról. Az euró az Európai Unió hivatalos pénzneme (az eurozónán b..

 
rating

2,665 Ft Adó nélkül: 2,221 Ft

Az aranyos cicák lábnyomai egészen az Ön zoknijához vezetnek!A macskák nagyon népszerű házi kedvencek, mivel puha bundájuk van, aranyosak és önállóak. Az emberek már évszázadok óta kedvelik őket. Megnyugtatólag hatnak ránk és nem túl igényesek. Van aki talizmánként használja őket, míg másoknak ..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Vidám, méhes zokni, ami garantáltan lángba hozA méhek a világ nélkülözhetetlen részeit képezik. Ezek a tarkabarka méhek a tavasz egyik alapdarabjai lesznek, amelyek minden cipőből kikandikálnak majd. A méhek számos jótékony dologgal látnak el minket, mint a méz, a virágpor és a propolisz. Szorgosak ..

 
rating

2,665 Ft Adó nélkül: 2,221 Ft

Egyedi, dizájn bokazokni a kávé szerelmeseinek, amelybe garantáltan beleszeretEllenállhatatlan aroma, krémes íz - emiatt is lett a kávé a világ egyik legnépszerűbb itala. Tudta, hogy a kávébogyók hatását egy etiópiai kecskepásztor fedezte fel még a 9. században? Észrevette ugyanis, hogy miután a kec..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Az aranyos cicák lábnyomai egészen az Ön zoknijához vezetnek!A macskák nagyon népszerű házi kedvencek, mivel puha bundájuk van, aranyosak és önállóak. Az emberek már évszázadok óta kedvelik őket. Megnyugtatólag hatnak ránk és nem túl igényesek. Van aki talizmánként használja őket, míg másoknak ..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Egyedi zokni a kávé szerelmeseinek, amelybe garantáltan beleszeretEllenállhatatlan aroma, krémes íz - emiatt is lett a kávé a világ egyik legnépszerűbb itala. Tudta, hogy a kávébogyók hatását egy etiópiai kecskepásztor fedezte fel még a 9. században? Észrevette ugyanis, hogy miután a kecskék kávébog..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Pöttyözd össze az outfited ezzel a katicás zoknival A katicákkal teli pöttyös zokni igazán stílusos és ötletes. Ebben garantáltan kitűnsz majd. Az egyik fele piros-fekete és egy egész katicát ábrázol, a másik pedig zöld és színes, füvet és sok kis katicát láthatsz rajta. A katicák iga..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Íme itt a Wantee újdonsága az egészséges életvitel kedvelőinek. Tele a szekrényed vitaminokkal, de úgy érzed, valami még mindig hiányzik? Étrendkiegészítőket szedsz, de ennek ellenére sem érzed magad jobban? Ennek búcsút mondhatsz, hiszen a szakemberekkel kifejlesztettük számodra a forradalmi Z vita..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Légy te a majmok királya az exkluzív Wantee márka banános zoknijával!Dobd fel az outfitedet ezzel a felemás zoknival, amely extravagáns, egyedi és ötletes. Elvisz az egzotikus gyümölcsök országába, ahol garantált a jókedv. Unisex, így férfiak és nők is hordhatják egyaránt. Pamutból készült, nem szor..

 
Wantee Basic zokni White and Blue 10-pack
-61%

20,459 Ft 8,159 Ft Adó nélkül: 6,799 Ft

Wantee zokni a Basic kollekciónkból. Lezser luxust kínál mindenkinek. Időtálló dizájn, amellyel nem lehet elrontani semmit - közkedvelt fehér szín és üde kék csík párosításában. Minőségi pamutzokni, alkalmas mindennapi viseletre. Neutrális darab, amely egy szekrényből sem hiányozhat. Unisex, tehát f..

 
Wantee Basic zokni White and Blue 10-pack
-61%

20,459 Ft 8,159 Ft Adó nélkül: 6,799 Ft

Wantee zokni a Basic kollekciónkból. Lezser luxust kínál mindenkinek. Időtálló dizájn, amellyel nem lehet elrontani semmit - közkedvelt fehér szín és üde kék csík párosításában. Minőségi pamutzokni, alkalmas mindennapi viseletre. Neutrális darab, amely egy szekrényből sem hiányozhat. Unisex, tehát f..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Stílusos zokni mindazoknak, akiknek a szíve a fociért ver. A Wantee zokniját hu focirajongóknak tervezték, akik izgulva figyelik a meccs összes másodpercét, nem csak a világbajnokság alatt, hanem minden nap. Nem hagyna ki egyetlen meccset sem, és amikor meglátja a labdát a kapuban, úgy kiált gólt, ..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Próbáld ki te is ezt a menő kacsamintás zoknit! Az egyik kék, a másik sárga és tele vannak kiskacsákkal. Neked is a gyerekkorodat juttatják eszedbe a sárga gumikacsák? Akkor ez a zokni pont neked való. Vidám, színes és jókedvre derít. Mindegyiken megtalálható egy "rút kiskacsa" is, amelyik amúgy nem..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Anyagösszetétel: 80 % pamut, 18 % poliamid, 2 % elasztánSzín:  fekete, szürke..

 
Wantee Where is The Love Zokni
-12%
rating

3,190 Ft 2,829 Ft Adó nélkül: 2,358 Ft

Szerelemmel mindennek van értelme, nélküle viszont semminek sincs. A viszonzatlan szerelemről szinte könyvet lehetne írni, de azt is mondják, hogy a szerelem ott várakozik ránk bármelyik sarkon. Ha még mindig keresed igazit, a lábadnak már meg is találtad. Zokni a legnagyobb kérdéssel, a szerelem sz..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Az őrzünk és védünk a jelszavad? Állandó készenlétben vagy és a bátorság sem hiányzik belőled? Akkor a Wantee Army zokni csak neked készült! A terepmintás stílus nagyon népszerű. Kedvelik a katonák, rendőrök, de a halászok és a vadászok is. Trendi, de épp úgy megfelel mindennapi viseletre azok számá..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Az őrzünk és védünk a jelszavad? Állandó készenlétben vagy és a bátorság sem hiányzik belőled? Akkor a Wantee Army zokni csak neked készült! A terepmintás stílus nagyon népszerű. Kedvelik a katonák, rendőrök, de a halászok és a vadászok is. Trendi, de épp úgy megfelel mindennapi viseletre azok számá..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Zokni, amelyek különböző (nem csak a legkellemesebb) tevékenységek közben ábrázolja a kutyákat. A kutya nem mindig egy aranyos, ártatlan állat. Hiszen kinek tetszik már egy kakáló, pisiló vagy éppen szexelő kutya? Azonban ezek ellenére is szeretjük őket. Legyen mopsz vagy keverék, min..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

A pedálokra lépés nem csak egy egyszerű feladat. Legyen szó kerékpározásról szabadidős tevékenységként, a kondíció javításának módjaként, vagy akár profi szinten űzitek, megérdemlitek az igazi rajongók zoknijait. Ezek kiegészítik a hegyi bicikli öltözéket, feldobják a stílust egy városi retró darabo..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Vidd magaddal mindenhova a szerencsét hozó horgonyodat a tengerész zokninkkal! A csíkos zoknik a legkedveltebbek közé tartoznak. A tengerész minta nagyon stílusos és trendi. Mindegyik zokni más, az egyiket horgony díszíti, a másikat hajó kormány. Ezeket a pamutzoknikat biztosan megszereted. Kék..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Örült és vidám zokni a kedvenc olasz ételeddel - megérkezett a Wantee Crazy Pizza zoknija Őrjítsd meg a körülötted levők ízlelőbimbóit ezzel a pizzás zoknival. Közkedvelt kék színben készült, az egyik pirossal a másik pedig sárgával kombinálva. Felemásak, de együtt tökéletes párt alkotnak. Az ő..

 
Wantee Játékos kutyusok zokni
-25%
rating

3,190 Ft 2,419 Ft Adó nélkül: 2,016 Ft

Vicces zokni játékos négylábúakkal. Színekben pompázó Wantee zokni. Felemás, az egyik kék, pirossal kombinálva a másik pedig piros, kékkel kombinálva. A kéken labdával és csonttal játszó kutyusok vannak. A piroson egy mopsz zsonglőrködik, de vannak rajta még csontok és idétlenkedő kutyusok is. ..

 

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Szerelmes Valentin Wantee zokniban Ideális Valentin napi ajándék Neked és a párodnak. Február legromantikusabb napját mindenki ünnepli, akinek foglalt a szíve. Éppen ezért neked és a másik felednek készítettünk egy limitált kiadású Valentin napi zoknit. Ha még nem találtál ajándékot erre a..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Mindannyiunknak van egy olyan ismerőse, akinek állandóan hideg a keze és a lába, és még akkor is fáznak, ha kint a hőmérő higanyszála megüti a 30 °C-ot is. Ha a te életedben is megtalálható egy ilyen jégkirálynő vagy jégbe fagyott királyfi, akiken a csoda sem segít - próbáld ki a melegítő újdonságun..

 

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Szerelmes Valentin Wantee zokniban Ideális Valentin napi ajándék Neked és a párodnak. Február legromantikusabb napját mindenki ünnepli, akinek foglalt a szíve. Éppen ezért neked és a másik felednek készítettünk egy limitált kiadású Valentin napi zoknit. Ha még nem találtál ajándékot e..

 
Wantee zokni Hoki
-38%
rating

3,190 Ft 2,009 Ft Adó nélkül: 1,674 Ft

Stílusos zokni mindazoknak, akikben hokijátékos szíve dobogEz a hokis zokni a jeges sport lelkes rajongóinak készült, akik izgatottan figyelik a meccsek minden egyes másodpercét. Ugyanígy azoknak is, akik szenvedéllyel űzik ezt a sportot, mindegy, hogy kapus vagy védő. Ez a stílusos zokni unisex, íg..

 

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Mutassátok meg a szerelmet a folklór jegyében készült zoknikkal. A zoknik világoskék és sötétkék színekben pompáznak, népi motívumokkal díszítve, mint virágok, szívek és galambok. Az egyik zoknin egy szerelmes pár látható népi viseletben, szerelmet vallva egymásnak. A szerelmes zoknik nagyszerű a..

 
rating

2,419 Ft Adó nélkül: 2,016 Ft

HO, HO, HO: Karácsonyi zokni, amely boldogságot árasztTerjeszd te is a jókedvet ezzel a vicces zoknival. Felemás. Az egyiken Mikulás található, a másikon vigyorgó rénszarvas. Együtt elválasztatlan párt alkotnak, ami minden gyereknek bejön. A közkedvelt színkombinációjuk miatt kitűnnek. Tökéletes ajá..

 
Wantee Tigris Zokni
-12%
rating

3,190 Ft 2,829 Ft Adó nélkül: 2,358 Ft

Merész Tigris zokni egyenesen a dzsungelből hozzád haza A Wantee legújabb zoknija a dzsungel királyát hozta el neked. Egyedülálló dizájn, amelyet a legismertebb csíkos ragadozó inspirált. Érdekessége, hogy mindegyik tigrisen másfajta csíkok vannak. A tigris kiválóan fut és úszik, emellett bátra..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

HO, HO, HO: Karácsonyi zokni, amely boldogságot árasztTerjeszd te is a jókedvet ezzel a vicces zoknival Mindegyik más. Az egyiken Mikulás található, a másikon vigyorgó rénszarvas. Együtt szétválasztatlan párt alkotnak. A közkedvelt színkombinációjuk miatt kitűnnek. Tökéletes ajándék Mikulásra vagy k..

 
Wante Katicák Gyerekzokni
-17%

2,419 Ft 2,009 Ft Adó nélkül: 1,674 Ft

Vidám, katicás zokni gyerekek számára a Wantee-tólA katicákkal teli pöttyös zokni igazán stílusos és ötletes. Ebben minden gyerek garantáltan kitűnik majd. Az egyik fele piros-fekete és egy egész katicát ábrázol, a másik pedig zöld és színes, füvet és sok kis katicát láthatsz rajta. A katicák igazán..

 
Wantee Játékos kutyusok Gyerekzokni
-17%
rating

2,419 Ft 2,009 Ft Adó nélkül: 1,674 Ft

Vicces zokni játékos négylábúakkal. Színekben pompázó Wantee zokni. Felemás, az egyik kék, pirossal kombinálva a másik pedig piros, kékkel kombinálva. A kéken labdával és csonttal játszó kutyusok vannak. A piroson egy mopsz zsonglőrködik, de vannak rajta még csontok és idétlenkedő kutyusok is. ..

 
rating

3,490 Ft Adó nélkül: 2,909 Ft

Te is beleszerettél a kis színes bohóchalba? A Némó rajzfilmnek köszönhetően sok ember szívébe belopta magát. A halacska, amelynek színei a bohócra emlékeztetnek, nem csak az akvárium dísze lehet, hanem akár a zoknidé is. Legyél te a hínár a zoknidon lévő halacskának és éljetek teljes szimbiózisban!..

 
Wantee Valentin-napi ajándékdoboz pároknak
-16%
rating

7,257 Ft 6,111 Ft Adó nélkül: 5,092 Ft

Szerelmes Valentin Wantee zokniban Ideális Valentin-napi ajándék Neked és a párodnak. Február legromantikusabb napját mindenki ünnepli, akinek foglalt a szíve. Éppen ezért neked és a másik felednek készítettünk egy limitált kiadású Valentin napi zoknit. Ha még nem találtál ajándékot erre a..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Merülj el a trópusok egzotikus gyümölcseinek kavalkádjában a Wantee zoknijával. A exkluzív Wantee márka igazi lédús termékkel jelentkezik, mégpedig egzotikus gyümölcsök formájában. Az egyik piros, tele dinnyével, ananásszal, citrommal és kivivel a másik pedig kék. A zokni színes, figy..

 
Zokni Borász Wantee
-38%
rating

3,190 Ft 2,009 Ft Adó nélkül: 1,674 Ft

Vörös, fehér vagy rozé? Melyik az Ön kedvence? Boros zokni borkedvelőknek és borászoknak, legyen szó akár szárazról, édesről vagy félédesről. Egy pohár bort mindenki a saját maga stílusában fogyaszt el. Otthon a kandalló előtt, egy bárban a barátokkal, borospincében, vagy forralt bor télen. Mindkét ..

 
Zokni Szusi Wantee
-30%
rating

3,190 Ft 2,255 Ft Adó nélkül: 1,879 Ft

Ön is megőrül a szusiért? Akkor ezt a zoknit Önnek találták ki!Minőségi zokni a Wantee márkától a közkedvelt japán étel trendi mintájával. Alga, tonhal, lazac, makréla és sok más tengeri finomság. Egy igazi ínyenc megtalálja a neki valót. A zokni olyanoknak készült, akik örömmel válog..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Oltsd el a tűzoltós zokni iránti vágyadat! A Wantee tűzoltó zokni garantáltan megörvendeztetik minden tűzoltó forró szívét. Még Szent Flórián, a tűzoltók védőszentje és örülne neki. Segítség a bajban? Ez az ő hivatásuk. Megmentik azokat az embereket, akiket a tűz fenyeget. Kockára teszik az életüket..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Énekes, dalszerző, DJ, zeneszerző vagy vagy esetleg játszol valamilyen hangszeren? Állandóan zene szól a füledben és mindenhol hangjegyeket látsz? Ismered az összes számot, előadót és úgy érzed, zene nélkül nem is tudsz élni? Akkor ezt a zoknit csak neked találták ki! Feldobja akármelyik öltözetet, ..

 
Marihuána zokni Wantee
-50%
rating

3,190 Ft 1,599 Ft Adó nélkül: 1,333 Ft

Húzd fel a kínálatunk legkényelmesebb zokniját, kapcsolj be egy kis reggae-t és érezd magad Jamaicában.Dobd fel a napodat ezzel a dizájn marihuánás zoknival, ami az öröm, kényelem és a jókedv nemzetközi szimbóluma. A fű levelei nagyon népszerűek. A világ számos helyén kiváló gyógyhatású növényként t..

 
Zokni Az élet sakktáblája Wantee
-38%
rating

3,190 Ft 2,009 Ft Adó nélkül: 1,674 Ft

Az életed a sors játéka. Nem tudhatod, milyen akadály kerül az utadba, de csak rajtad áll, hogyan győzöd le. Ez néha nehéz küzdelem, máskor pedig könnyed séta. Néha úgy érezheted magad, mint Alíz Csodaországban és nem tudod, merre kellene menned. Úgy érzed, hogy a változik alattad a talaj. Készülj f..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

A biciklik, biciklizés rajongóinak és sportolóknak - kétszínű dizájn zokni, az egyik kék, a másik piros. Az első modern biciklit John Kemp Starley készítette el 1885-ben. Tudtad, hogy a leghosszabb tandem bicikli 35 személyes és 20 m hosszú? A BMX bicikliket pedig eredetileg a crossmotorok olcs..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Elhoztuk nektek a világ kedvenc zokniját - a Wantee Csoki zokniját. A csoki kétségkívül a legnépszerűbb édességek közé tartozik. Már a puszta látványától is összefut a nyál a szánkban. Maga a kakaóbab, amiből készül már a maják birodalmában is nagy jelentőséggel bírt, ugyanis fizetőeszközként is has..

 
Zokni Hamburger és Sült krumpli Wantee
-41%
rating

3,190 Ft 1,886 Ft Adó nélkül: 1,572 Ft

Te sem tudsz ellenállni a ropogós sült krumplinak és a finom hamburgernek? A Wantee zoknijának köszönhetően ezek az ínyencségek most egész nap veled lehetnek! Tudtad? A hamburger elnevezés a hamburgi sztékből ered, az amerikaiaknak a németek mutatták meg. Míg más ételeknek vagy dolgok..

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Minden IT szakember, programozó és fejlesztő számára, olyan embereknek, akiknek az életük a számítógépek és kettes számrendszerben gondolkoznak. Zokni programozóknak, az egyiken egyesek és nullások vannak, míg a másikat nem sikerült megfelelően betölteni, így 404 hibaüzenetet kaptunk...

 
rating

3,190 Ft Adó nélkül: 2,658 Ft

Gyere és repülj velünk vissza az időben! Menjünk vissza, a színkavalkádok, az őrült minták és alakzatok világába a Wantee Retró zoknijával. Emlékszel még a monoszkópra, amely gyakran jelent meg a TV képernyőjén azt jelezve, hogy nincs adás? Vagy arra, hogy ütöttük el az időt amőbát játszva? Szinte m..

 
Zoknik Wantee Ladies Night Socks
-27%
rating

3,190 Ft 2,337 Ft Adó nélkül: 1,948 Ft

Minőségi, női pamutzoknik egy csajos este motívumaivalA Wantee márka egyedi dizájnú női zoknikkal rukkolt elő. A zoknikon megtalálható minden, amit a nők kedvelnek. A finom színek divatos, gyengéd, nőies megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Nem csak egyedülállóak, hanem nag..

 
Zoknik Wantee Panda Socks
-37%
rating

3,190 Ft 2,038 Ft Adó nélkül: 1,699 Ft

A Wantee márka új zoknikat hozott - ezeknél nem talál szebbeket.  A pandákat mindenki szereti, vidámak és kedvesek. Mind a hölgyek, mind az urak számára tökéletesek. A az aranyos pandák garantálják a jó hangulatot. Dobja fel  a ruházatát ezekkel az egyedülálló és vidám zoknikkal! Nem ..

 
Zoknik Wantee Super Athlete Socks
-37%
rating

3,190 Ft 2,038 Ft Adó nélkül: 1,699 Ft

Atléta zoknik, sportolók számára  "NEVER GIVE UP" felirattal,  gyönyörű színkombinációban.  Tartalmazzák az összes alapvető felszerelést, amelyek általában szükséges a sportoláshoz - torna, atlétika, fitnesz, crossfit vagy egyéb sport. A felszerelések a következők - súlyzók, ugrálóköt..

 
Wantee Basic zokni White and Blue
-27%
rating

2,010 Ft 1,476 Ft Adó nélkül: 1,230 Ft

Wantee zokni a Basic kollekciónkból. Lezser luxust kínál mindenkinek. Időtálló dizájn, amellyel nem lehet elrontani semmit - közkedvelt fehér szín és üde kék csík párosításában. Minőségi pamutzokni, alkalmas mindennapi viseletre. Neutrális darab, amely egy szekrényből sem hiányozhat. Unisex, tehát f..

 
rating

2,010 Ft Adó nélkül: 1,675 Ft

Wantee zokni a Basic kollekciónkból. Lezser luxust kínál mindenkinek. Időtálló dizájn, amellyel nem lehet elrontani semmit - közkedvelt fekete szín és üde kék csík párosításában. Minőségi pamutzokni, alkalmas mindennapi viseletre. Neutrális darab, amely egy szekrényből sem hiányozhat. Unisex, tehát ..

 

2,010 Ft Adó nélkül: 1,675 Ft

Wantee zokni a Basic kollekciónkból. Lezser luxust kínál mindenkinek. Időtálló dizájn, amellyel nem lehet elrontani semmit - közkedvelt fekete szín és üde piros csík párosításában. Minőségi pamutzokni, alkalmas mindennapi viseletre. Neutrális darab, amely egy szekrényből sem hiányozhat. Unisex, tehá..

 
Wantee zokni Basic White and Red
-27%
rating

2,010 Ft 1,476 Ft Adó nélkül: 1,230 Ft

Wantee zokni a Basic kollekciónkból. Lezser luxust kínál mindenkinek. Időtálló dizájn, amellyel nem lehet elrontani semmit - közkedvelt fehér szín és üde piros csík párosításában. Minőségi pamutzokni, alkalmas mindennapi viseletre. Neutrális darab, amely egy szekrényből sem hiányozhat. Unisex, tehát..

 
1 az 79 a 79 (1 Oldal)

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments