Happy Socks

A Happy Socks márka 2008-ban alakult Svédországban, amikor is Viktor Tell és Mikael Soderlindh alapítótagok úgy döntöttek, hogy a világ egyik legegyszerűbb ruhadarabját úgy alakítják át, hogy a mindennapi életbe örömöt és színt hozzon. A Happy Socks színes kötött zoknikat gyárt a minták és színek szinte végtelen kombinációiban. A zoknik ismertek a grafikus motívumokról, amelyek egyaránt lehetnek viccesek és elegánsak is, illetve a merész sávjaikról, amelyek az egyszerű zoknikból egyedi dizájnterméket varázsolnak. 


Boxeralsó Happy Socks Contrast - fekete-piros
-28%

Boxeralsó Happy Socks Contrast - fekete-piros

6,368Ft4,608Ft Adó nélkül: 3,840Ft

Fekete, piros pontozott csíkkokal. Happy Socks pamut boxeralsónak köszönhetően éreze magát nagyszerűen és elegánsan. Velük majd dicsekedni akarnak. Rugalmas gumi van az övben, lapos varratokal és szép anyagból készültek.Méretek: Mérje meg a csípő kerületeit azokon a helyeken, ahol a alsónadrágo..

 

Andy Warhol Happy Socks Dollár zoknik

4,159Ft Adó nélkül: 3,466Ft

Színes piros zokni dollárral. Szokatlan és elegáns kombináció, amelyben ragyogni fog. Színeze ki a reggeleit, és varázsoljon örömmöt mások arcára.Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztánSzínek: piros, kék, rózsaszín, sárga..

 

Zoknik Happy Socks Apple

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Színes fekete zokni almás mintákkal, a legendás svéd márkától, hölgyek és nők számára, akik szeretik a színes kiegészítőket.  Szokatlan és elegáns kombináció, amelyben ragyogni fog. Színeze ki a reggeleit, és varázsoljon örömmöt mások arcára.Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elaszt..

 

Zoknik Happy Socks Cherry

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Fekete zokni színes gyümölcsökkel a gyümölcsök szerelmeseinek. Rendkívüli és elegáns zoknik, amelyekben majd ragyogni fog. Élvezze ki reggeleit, és varázsoljon mosolyt mások arcára.Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztánSzínek: fekete, színes gyümölcsférfi, női..

Nincs raktáron  

Zokni Happy Socks Big Dot

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Pontozott zokni hölgyeknek és nőknek, akik előnyben részesítik a színes kiegészítőket. Szokatlan és elegáns zokni, amelyben ragyog. Terjessze ki a reggelit, és vigyázzon az arcára vidám ujjaival.Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztánSzínek: kék, fekete, piros, zöld, bordó..

 

Happy Socks Big Dot Athletic zoknik

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Színes, türkizkék sport zokni nagy pontokkal ami növeli teljesítményét és hangulatát.Összetétel: 79% fésült pamut, 14% poliamid, 6% elasztodiene 1% elasztánSzínek: türkiz, rózsaszín, sárga, fehér..

 

Happy Socks Big Dot Colorfull - lila zoknik

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

PontozottLila főszerepben és másodlagos kék, sárga, narancssárga, rózsaszín és fekete nagy pontokkal. Ez a színkombináció egyedülálló és stílusos. Lágy, fésűlt pamutból készült, hogy egész nap kényelmes hordhassa.Összetétel: 80% fésült pamut, 17% poliamid, 3% elasztán..

Nincs raktáron  
1 az 7 a 7 (1 Oldal)