Happy Socks

A Happy Socks márka 2008-ban alakult Svédországban, amikor is Viktor Tell és Mikael Soderlindh alapítótagok úgy döntöttek, hogy a világ egyik legegyszerűbb ruhadarabját úgy alakítják át, hogy a mindennapi életbe örömöt és színt hozzon. A Happy Socks színes kötött zoknikat gyárt a minták és színek szinte végtelen kombinációiban. A zoknik ismertek a grafikus motívumokról, amelyek egyaránt lehetnek viccesek és elegánsak is, illetve a merész sávjaikról, amelyek az egyszerű zoknikból egyedi dizájnterméket varázsolnak. 


4,294Ft Adó nélkül: 3,579Ft

Piros zokni színes dollárokkal. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben biztosan kitűnik majd. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára!Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztánSzínek: piros, kék, rózsaszín, sárga..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Színes, türkizkék sportzokni a legendás svéd márkától nagy pöttyökkel, ami jó kedvre derítAnyagösszetétel: 79 % fésült pamut, 14 % poliamid, 6 % elasztodién 1 % elasztánSzín: türkizkék, rózsaszín, sárga, fehérKategória: női, férfi..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Kék zokni répákkal a legendás svéd márkától. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben garantáltan kitűnik majd. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára. Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: kék, narancssárgaKategória: férfi, női ..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Csíkos zoknik olyan uraknak és hölgyeknek, akik kedvelik a színes kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben kitűnik. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: kék, fekete,piros..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Happy Socks Dot Color pöttyös zokni - szürke Jó kedve van ma? Akkor tegye még jobbá! A színes pöttyök életre keltik a klasszikus szürke zoknit. A Happy Socks márkájú vidám zokni minőségi fésült pamutból készült, aminek köszönhetően puha és légáteresztő.  Anyagösszetétel: 85% fésült pamut..

 
Happy Socks Zokni Five Color - lila
-41%

2,643Ft 1,586Ft Adó nélkül: 1,322Ft

Happy Socks Zokni Five Color - lila Búcsúzzon el a szomorú fekete zokniktól! A Wantee.hu elhozta önnek a Happy Socks zoknikat, amik az unalmas átlagos zoknik ellentétét képviselik - - divatos kiegészítő stílusos mintával érdekes színkombinációban.  A Happy SocksrólA Happy Socks márka 2008-ban..

Nincs raktáron  

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Színes zokni hamburgerrel és sült krumplival. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára ezzel a vidám zoknival.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánFarba: lila, zöld, sárga..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Kék zokni színes csillagokkal, olyan férfiaknak és nőknek, akik szeretik az őrült kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben kitűnik.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: kék, piros, fehér..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Sárga zokni eperrel. Kezdje jó keddvel a napot! A legendás svéd márka gondoskodik az Ön jó hangulatáról. Anyagösszetétel: 78 % fésült pamut, 20 % poliamid, 2 % elasztán Szín: sárga, rózsaszín, fekete..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Csíkos zokni olyan uraknak és hölgyeknek, akik szeretik a színes kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben biztosan kitűnik. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: kék, fekete, piros, sárga..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Kék zokni vidám tacskókkal. Minőségi kivitelezés, a legjobb anyagokból készült a legendás svéd márkától. Ezt viselve sosem lép majd félre.  Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztán Szín: kék, rózsaszín, feketeKategória: férfi, női..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Sárga zokni, rózsaszín pöttyös foltokkal a legendás svéd márkától, fantasztikusan néz ki. A mosoly nem fogja elkerülni sem Önt, sem a környezetét. Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: sárga, rózsaszín, feketeKategória: férfi, női..

 

2,974Ft Adó nélkül: 2,478Ft

Pöttyös zokni uraknak és hölgyeknek, akik kedvelik a színes kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben garantáltan kitűnik.Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztánSzínek: kék, fekete, piros, zöld, bordó..

Nincs raktáron  
Boxeralsó Happy Socks Contrast - fekete-piros
-28%

6,576Ft 4,758Ft Adó nélkül: 3,965Ft

Fekete, piros pontozott csíkokkal. Érezze magát nagyszerűen és stílusosan a Happy Socks pamut boxeralsójában! Elasztikus gumival ellátott a jó illeszkedés érdekében. Méretek: Mérje meg a csípő kerületeit azokon a helyeken, ahol a alsónadrágot viseli és adjon hozzá kb. 0,5 cm-t   ..

 
1 az 14 a 14 (1 Oldal)

A termék jelenleg nincsen a raktáron. Írja be az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint a termék elérhető lesz.

Név
E-mail
Phone
Comments