Happy Socks

A Happy Socks márka 2008-ban alakult Svédországban, amikor is Viktor Tell és Mikael Soderlindh alapítótagok úgy döntöttek, hogy a világ egyik legegyszerűbb ruhadarabját úgy alakítják át, hogy a mindennapi életbe örömöt és színt hozzon. A Happy Socks színes kötött zoknikat gyárt a minták és színek szinte végtelen kombinációiban. A zoknik ismertek a grafikus motívumokról, amelyek egyaránt lehetnek viccesek és elegánsak is, illetve a merész sávjaikról, amelyek az egyszerű zoknikból egyedi dizájnterméket varázsolnak. 


Boxeralsó Happy Socks Contrast - fekete-piros
-28%

Boxeralsó Happy Socks Contrast - fekete-piros

6,368Ft4,608Ft Adó nélkül: 3,840Ft

Fekete, piros pontozott csíkokkal. Érezze magát nagyszerűen és stílusosan a Happy Socks pamut boxeralsójában! Elasztikus gumival ellátott a jó illeszkedés érdekében. Méretek: Mérje meg a csípő kerületeit azokon a helyeken, ahol a alsónadrágot viseli és adjon hozzá kb. 0,5 cm-t   ..

 

Andy Warhol Happy Socks Dollár zoknik

4,159Ft Adó nélkül: 3,466Ft

Piros zokni színes dollárokkal. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben biztosan kitűnik majd. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára!Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztánSzínek: piros, kék, rózsaszín, sárga..

 

Happy Socks Zokni Carrot

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Kék zokni répákkal a legendás svéd márkától. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben garantáltan kitűnik majd. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára. Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: kék, narancssárgaKategória: férfi, női ..

 

Happy Socks Zokni Dog

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Fekete zokni színes kutyákkal olyan gazdiknak, akik szeretik az őrült kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben kitűnik.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: fekete, rózsaszín, sárga, narancssárga, kék..

 

Zoknik Happy Socks Apple

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Színes fekete zokni almás mintával, a legendás svéd márkától, férfiak és nők számára, akik szeretik a színes kiegészítőket. Nem mindennapi és elegáns kombináció, amelyben ragyogni fog. Színezze ki a reggeleit, és varázsoljon örömöt mások arcára.Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztán..

Nincs raktáron  

Zoknik Happy Socks Cherry

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Fekete zokni színes gyümölcsökkel a gyümölcsök szerelmeseinek. Rendkívüli és elegáns zoknik, amelyekben majd ragyogni fog. Élvezze ki reggeleit, és varázsoljon mosolyt mások arcára.Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztánSzínek: fekete, színes gyümölcsférfi, női..

Nincs raktáron  

Happy Socks Zokni Strawberry Yellow

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Sárga zokni eperrel. Kezdje jó keddvel a napot! A legendás svéd márka gondoskodik az Ön jó hangulatáról. Anyagösszetétel: 78 % fésült pamut, 20 % poliamid, 2 % elasztán Szín: sárga, rózsaszín, fekete..

 

Happy Socks Zokni Watermelon Short Black

2,240Ft Adó nélkül: 1,867Ft

Fekete bokazokni dinnyékkel Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztán Szín: fekete, rózsaszín, zöld Kategória: férfi, női..

 

Happy Socks Zokni Wiener Dog Blue

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Kék zokni vidám tacskókkal. Minőségi kivitelezés, a legjobb anyagokból készült a legendás svéd márkától. Ezt viselve sosem lép majd félre.  Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztán Szín: kék, rózsaszín, feketeKategória: férfi, női..

 

Happy Socks Zokni Dark Sunrise

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Csíkos zoknik olyan uraknak és hölgyeknek, akik kedvelik a színes kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben kitűnik. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: kék, fekete,piros..

 

Happy Socks Zokni Hamburger

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Színes zokni hamburgerrel és sült krumplival. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára ezzel a vidám zoknival.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánFarba: lila, zöld, sárga..

 

Happy Socks Zokni Nautical Star

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Kék zokni színes csillagokkal, olyan férfiaknak és nőknek, akik szeretik az őrült kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben kitűnik.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: kék, piros, fehér..

 

Happy Socks Zokni Stripe Blue

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Csíkos zokni olyan uraknak és hölgyeknek, akik szeretik a színes kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben biztosan kitűnik. Hozzon színt a reggeleibe és csaljon mosolyt a környezete arcára.Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: kék, fekete, piros, sárga..

 

Ponožky Happy Socks Cow Yellow

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Sárga zokni, rózsaszín pöttyös foltokkal a legendás svéd márkától, fantasztikusan néz ki. A mosoly nem fogja elkerülni sem Önt, sem a környezetét. Anyagösszetétel: 86 % fésült pamut, 12 % poliamid, 2 % elasztánSzín: sárga, rózsaszín, feketeKategória: férfi, női..

 

Zokni Happy Socks Big Dot

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Pöttyös zokni uraknak és hölgyeknek, akik kedvelik a színes kiegészítőket. Nem mindennapi és stílusos zokni, amelyben garantáltan kitűnik.Összetétel: 86% fésült pamut, 12% poliamid, 2% elasztánSzínek: kék, fekete, piros, zöld, bordó..

 

Happy Socks Big Dot Athletic zokni

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Színes, türkizkék sportzokni a legendás svéd márkától nagy pöttyökkel, ami jó kedvre derítAnyagösszetétel: 79 % fésült pamut, 14 % poliamid, 6 % elasztodién 1 % elasztánSzín: türkizkék, rózsaszín, sárga, fehérKategória: női, férfi..

 

Happy Socks Big Dot Colorfull - lila zoknik

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

PontozottLila főszerepben és másodlagos kék, sárga, narancssárga, rózsaszín és fekete nagy pontokkal. Ez a színkombináció egyedülálló és stílusos. Lágy, fésűlt pamutból készült, hogy egész nap kényelmes hordhassa.Összetétel: 80% fésült pamut, 17% poliamid, 3% elasztán..

Nincs raktáron  

Happy Socks Zokni Stripe Dot - kék

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Kedve támadt ma valami újat felvenni? Ne is keresgéljen tovább, mert elhoztunk Önnek a Happy Socks zoknikat. A kék vidám árnyalatai, csíkok, pöttyök és minőségi pamut - minden, amit ennél a zokninál megtalál. Engedje át magát a fésült pamut keltette luxus érzésnek. Szinte bárhova felvehető. A s..

 

Happy Socks Zokni Dot Color - szürke

2,880Ft Adó nélkül: 2,400Ft

Happy Socks Dot Color pöttyös zokni - szürke Jó kedve van ma? Akkor tegye még jobbá! A színes pöttyök életre keltik a klasszikus szürke zoknit. A Happy Socks márkájú vidám zokni minőségi fésült pamutból készült, aminek köszönhetően puha és légáteresztő.  Anyagösszetétel: 85% fésült pamut..

 

Happy Socks Zokni Five Color - lila

2,560Ft Adó nélkül: 2,133Ft

Happy Socks Zokni Five Color - lila Búcsúzzon el a szomorú fekete zokniktól! A Wantee.hu elhozta önnek a Happy Socks zoknikat, amik az unalmas átlagos zoknik ellentétét képviselik - - divatos kiegészítő stílusos mintával érdekes színkombinációban.  A Happy SocksrólA Happy Socks márka 2008-ban..

 

Happy Socks Zokni Five Color - szürke

2,560Ft Adó nélkül: 2,133Ft

Happy Socks Zokni Five Color - szürke Búcsúzz el a szomorú fekete zokniktól! A Wantee.hu elhozta neked a Happy Socks zoknikat, amik az unalmas átlagos zoknik ellentétét képviselik - divatos kiegészítők stílusos mintákkal érdekes színkombinációkban, amelyeket biztosan megszeretsz.A Happy SocksrólA H..

 
rating

Happy Socks Zokni Five Color Point

2,560Ft Adó nélkül: 2,133Ft

Ponožky Happy Socks Five Color PointBúcsúzz el a szomorú fekete zokniktól! A Wantee.hu elhozta neked a Happy Socks zoknikat, amik az unalmas átlagos zoknik ellentétét képviselik - divatos kiegészítők stílusos mintákkal érdekes színkombinációkban, amelyeket biztosan megszeretsz. A Happy SocksrólA Ha..

 
1 az 22 a 22 (1 Oldal)